Σοκαρισμένο είναι το Χόλιγουντ μετά την είδηση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας εδώ και λίγες ημέρες για τον Harvey Weinstein.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ παραγωγός κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση. Γνωστές ηθοποιοί καταγγέλλουν ότι τις εξανάγκαζε σε σεξουαλικές πράξεις

Τα νέα στοιχεία σοκάρουν ακόμη περισσότερο αφού όπως αποκαλύπτει η New York Times ανάμεσα στα πρόσωπα που έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης του Harvey Weinstein, ήταν η Angelina Jolie αλλά και η Gwyneth Paltrow στα πρώτα βήματα της καριέρα τους.

«Προειδοποιούσα τις γυναίκες που μου έλεγαν ότι θα συνεργαστούν μαζί του να έχουν το νου τους. Αυτού του είδους η συμπεριφορά απέναντι στις γυναίκες είναι απαράδεκτη σε οποιοδήποτε κλάδο», είπε η Jolie μιλώντας στους New York Τimes.

«Ήμουν παιδί, ένιωθα τρομοκρατημένη», είπε στους NYT η Paltrow όταν εκείνος την συνάντησε, περιγράφοντας εκείνη την τραυματική νύχτα. «Όλοι ήθελαν από εμένα να κρατήσω το μυστικό», είπε η ηθοποιός περιγράφοντας τον παραγωγό «πότε φιλικό και υποστηρικτικό, πότε επιθετικό και νταή».