Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν αυτές τις μέρες φωτογραφίες μίας γυμνής κοπέλας στο πίσω κάθισμα ενός πολυτελούς αυτοκινήτου, που, όπως ισχυρίζεται αυτός που τις διέρρευσε, είναι η Ιωάννα Τούνη.

Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» φωτογραφήθηκε για το περιοδικό YOU και έδωσε τη δική της απάντηση για τις επίμαχες φωτογραφίες.

Θα έχεις πληροφορηθεί ότι υπάρχει ένας άντρας που διαρρέει γυμνές φωτογραφίες σου όπως ισχυρίζεται από προσωπικές στιγμές

«Βλέπεις το πρόσωπο μου σε αυτές τις φωτογραφίες; Δεν νομίζω ότι μιλάμε για ένα υποθετικό υλικό. Εμένα μου έχουν δείξει τις φωτογραφίες μιας ξανθιάς γυναίκας!».

Εάν δεν κάνω λάθος έχετε το ίδιο τατουάζ με την κοπέλα.

«Βασικά είναι το τατουάζ μου, αλλά το photoshop είναι το πιο εύκολο πλέον, αφού με έχω δει ως εικόνισμα, ως “Οσία Τούνη” μέχρι και τα μούτρα μου στο σώμα της Kardashian. Δεν είναι καμία τρελή τέχνη να πάρεις κάτι και να το βάλεις κάπου. Για να κάνει κάποιος “κλικ” θα μπορούσε να κάνει τα πάντα».

Υπάρχει κάποιος άνθρωπος στην ζωή σου που αισθάνεσαι ότι θέλει να σου κάνει κακό;

«Υπάρχουν σίγουρα πολλοί άνθρωποι που θέλουν να μου κάνουν κακό! Όπως και άλλοι που θέλουν να μου κάνουν καλό! Δεν πιστεύω ότι κάποιος πρώην μου που θα είχε πιθανόν κάποιο τέτοιο υλικό θα το διέρρεε για να μου κάνει κακό».