Της Σπυριδούλας Κάμπου

Στην είδηση ότι ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου ο μονάκριβος γιος της μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Λαμίας, η Βίκυ Σταμάτη «λύγισε». Σε κατάσταση απόγνωσης ζητούσε να της δοθεί άδεια κατόπιν ειδικής φρούριση, για να φύγει από το Δρομοκαΐτειο και να βρεθεί κοντά στο παιδί της.

Όσο οι ώρες περνούσαν και η κατάσταση της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου χειροτέρευε με την ίδια να προσπαθεί να δώσει τέλος στη ζωή της. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της κύριο Φραγκίσκο Ραγκούση, στα χέρια της βρέθηκε ένα μαχαίρι, χωρίς να γνωρίζει κανείς το πώς με το οποίο, αυτοτραυματίστηκε. Ευτυχώς οι νοσοκόμοι αντιλήφθησαν γρήγορα το τί είχε συμβεί και απέτρεψαν τα χειρότερα.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Φραγκίσκο Ραγκούση, μας επιβεβαιώνει την είδηση της απόπειρας αυτοκτονίας που έκανε η Βίκυ Σταμάτη, κάνοντας έκκληση στο να της δοθεί η απαιτούμενη ολιγόωρη άδεια για να ταξιδέψει κοντά στο παιδί της που νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο.

Ακούστε τι αποκαλύπτει στο βίντεο που ακολουθεί: