Μια αμήχανη στιγμή ανάμεσα στην Αθηναΐς Νέγκα και τη Μαρίνα Σάττι παρακολουθήσαμε στα χθεσινά MAD VMA , όταν η δημοσιογράφος κάλεσε την τραγουδίστρια στη σκηνή… με μια μπηχτή.

«Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω, γιατί την εκτιμώ πάρα πολύ ως τραγουδίστρια αν και διαφωνώ μαζί της. Μαρίνα έλα», είπε η Αθηναϊς Νέγκα και κάλεσε στη σκηνή τη Μαρίνα Σάττι.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το Twitter να πάρει φωτιά και οι χρήστες να σχολιάζουν αρνητικά την κίνηση της παρουσιάστριας.

Η Αθηναΐς Νέγκα λίγο αργότερα εξήγησε τον λόγο που προχώρησε σε μία τέτοια κίνηση με ένα tweet.

«Αν έχω εκφράσει ότι διαφωνώ πολύ με κάποιον, δεν μπορώ να ενθουσιαστώ μαζί του λίγες ημέρες αργότερα. Θα ήταν υποκρισία, δεν είμαστε νήπια όλα να τα γυρίζουμε. Εκτιμώ ειλικρινώς το ταλέντο. Στην εποχή που δεσπόζει το «είμαι ο εαυτός μου», υπάρχει κι η δύσκολη ακεραιότητα. Διαλέγεις» έγραψε χαρακτηριστικά η Αθηναΐς Νέγκα.

 

«Εκεί σας κάλεσαν για να εκφράσετε τις προσωπικές σας απόψεις ή για να κάνετε μια δουλειά σωστά και να πληρωθείτε για αυτό; Παρουσίαση απονομής δεν ήταν το αντικείμενο;» της έγραψε ένας follower με τη δημοσιογράφο να απαντάει:

«Είμαι ίσως ακατάλληλη για απονομές! Δεν πληρώθηκα, οπότε δεν πέταξαν τα λεφτά τους. Τιμή μου να τιμήσω καλλιτέχνες την Σάττι την εκτιμώ και διαφωνώ. Και στα παιδιά μου να έλεγε κάποιος «διαφωνώ μαζί σου» αν βραβεύονταν θα το έβρισκα πολύ θεμιτό. Ειλικρινώς».