Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», μίλησε πριν από λίγες ώρες η Ιλένια Ουίλιαμς, η οποία ρωτήθηκε για τις φήμες που τη θέλουν σε σχέση με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο.

Η Ιλένια Ουίλιαμς δεν θέλησε να επιβεβαιώσει αλλά ούτε και να διαψεύσει αν είναι ζευγάρι.

«Αυτό τώρα από πού προκύπτει; Ο Κώστας τα τελευταία δυο χρόνια είναι πολύ κοντά μου. Με στήριξε πολύ μετά την απώλεια του πατέρα του. Είναι πολύ κοντά μου. Είμαι πολύ καλά στην προσωπική ζωή μου, πολύ ήρεμη. Και να είχα σχέση με τον Κώστα ή κάποιον άλλον δεν θα στο έλεγα. Δεν θέλω να απασχολήσω με τα προσωπικά μου. Έχει συμβεί στο παρελθόν και δεν θέλω να το ξανακάνω» δήλωσε η Ιλένια Ουίλιαμς.

Η Μπέττυ Μαγγίρα το πρωί της Τετάρτης μέσα από την εκπομπή της, επικαλούμενη τις δικές της πηγές, έδωσε την τελική απάντηση.

«Έχω αποκλειστικό. Ο πειρατής Αναγνωστόπουλος μένει πίσω από το σπίτι μου σε ένα στενό. Έχω γειτόνισσα-κατάσκοπο που μου επιβεβαίωσε ότι είναι μαζί με την Ιλένια Ουίλιαμς εδώ και μήνες. Βγάζουν τα σκυλιά στο πάρκο μαζί βόλτα» ανέφερε η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ.

Όταν το πάνελ της εκπομπής προσπάθησε να εκφέρει αντίλογο και να χαρακτηρίζουν «φιλική» τη σχέση τους, η Μπέττυ Μαγγίρα τόνισε: «Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια; Το επιβεβαιώνουμε απλά. Καλά να είναι τα παιδιά, χαρούμενα να είναι. Κάποια στιγμή θα βγουν και έξω μαζί, θα φανεί».

«Εντάξει, κυρα-Μπέττυ μου, τα παιδιά δεν ήθελαν να το πουν. Βγήκες εσύ και το ‘πες. Αφού το έκρυβαν. Η γειτόνισσα το είπε, έχεις δίκιο. Θα κατηγορήσουμε τη γειτόνισσα. Εξώδικο στη γειτόνισσα της Μπέττυς» σχολίασε με χιούμορ ο Δημήτρης Μακαλιάς.