Στην εκπομπή, «Καλύτερα Αργά» ήταν καλεσμένη η Χρύσα Παπά, η οποία μίλησε τόσο για την εμπειρία της ως δασκάλα θεάτρου, όσο και για τις ερωτικές σκηνές σε μια σειρά.

Παράλληλα η Χρύσα Παπά παραδέχτηκε ότι δεν προτιμάει να υπάρχουν γυμνά πλάνα ή έντονες ερωτικές σκηνές στις δουλειές που κάνει και φροντίζει να θέτει τα όριά της.

«Δούλευα σε σχολείο επτά χρόνια. Το ξεκίνησα αυτό σε ένα ιδιωτικό σχολείο και τους έκανα θέατρο, δεν μπορώ να σου περιγράψω αυτή την εμπειρία. Το ξεκίνησα γιατί αγαπούσα να βρίσκομαι με τα παιδιά. Ήταν τόσο πολύ το feedback που έπαιρνα από τα παιδιά που μακάρι να έχω δώσει το 1/10. Με ρωτούσαν για τα σήριαλ τι θα γίνει παρακάτω και δεν τους έλεγα. Δεν τους έλεγα για να γίνει η δουλειά γιατί αν ξεκινούσαμε όλο αυτό με τα σήριαλ θα μέναμε εκεί», είπε αρχικά η Χρύσα Παπά.

Στη συνέχεια η Χρύσα Παπά εξέφρασε την «αδυναμία» της στην υποκριτική λέγοντας:

«Από κάποια χρόνια και μετά η ερωτική σκηνή είναι σαν να πίνεις καφέ. Ο Νίκος Γαλανός είναι κύριος και με πολύ σεβασμό, δεν είναι δεδομένο. Δεν φιλάμε κανονικά σε αυτή τη δουλειά. Είναι “κούφιο” το φιλί. Επειδή είμαστε άνθρωποι και δεν μπορούμε να ορίσουμε τα μέρη του σώματός μας, το φιλί είναι το λιγότερο. Όλη η αίσθηση, το πώς μετακινείται ένα σώμα πάνω σου είναι το σημαντικό και πώς περνάς τα όρια του ρόλου.

Έχω κάνει παθιασμένες σκηνές! Είχαμε κάνει με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη στα Μυστικά της Εδέμ μια hard core ερωτική σκηνή και τότε το Mega έκανε κάτι βραβεύσεις τηλεοπτικές και μας είχαν δώσει βραβείο. Εγώ επειδή ντρέπομαι κάνουμε διάφορες πατέντες να μην είμαι γυμνή. Θα προτιμούσα να μην κάνω γυμνό. Πολλά πράγματα μπορούν να γίνουν και χωρίς να είναι γυμνά».