Η Δανάη Μπάρκα το μεσημέρι της Πέμπτης απάντησε στις ερωτήσεις που της έκαναν οι διαδικτυακοί της φίλοι στο Instagram.

Η παρουσιάστρια του Mega, η οποία σήμερα Παρασκευή 5 Ιουλίου κάνει φινάλε με την εκπομπή της «Πάμε Δανάη!» αποκάλυψε ότι θα συνεχίσει και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο ίδιο κανάλι.

Να σημειώσουμε εδώ πως οι πληροφορίες θέλουν την Δανάη Μπάρκα να μετακομίζει στη μεσημεριανή ζώνη του Mega από τη νέα σεζόν.

Όταν ρωτήθηκε αν της αρέσει η τηλεόραση, η γνωστή παρουσιάστρια απάντησε: «Μου αρέσει γιατί όταν είμαι σπίτι πολλές ώρες και έχω χρόνο, θα την ανοίξω και θα ψάξω και εγώ την παρέα, που μου φτιάχνει τη διάθεση ή με ενημερώνει. Μου αρέσει να σκέφτομαι ότι κάποιος από το σπίτι, από τη δουλειά, από τις διακοπές, από ένα νοσοκομείο, από ένα γραφείο ή από οπουδήποτε θα έχει μια συντροφιά για να περάσει ευχάριστα η ώρα.

Μου αρέσει που θα τοποθετηθούμε και για κοινωνικά ζητήματα για να βγάλουμε μια νέα σκέψη από κάποιον. Μου αρέσει να αισθάνονται οι τηλεθεατές χαρούμενοι, ανάλαφροι και να στέλνουμε θετική ενέργεια σε όλους. Με σεβασμό, αγάπη και εμπιστοσύνη. Μου αρέσουν πολλά, ονειρεύομαι πολλά και ανυπομονώ για πολλά».