Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Δήμητρα Βαμβακούση καθώς σε λίγες ημέρες θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της  Γιώργο Αγγελόπουλο.

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου συνάντησαν Δήμητρα Βαμβακούση και τη ρώτησαν για τις φήμες που τη θέλουν να είναι έγκυος.

«Δε με έχει αγχώσει κάτι σε σχέση με τον γάμο. Με ευχαριστεί κι αισθάνομαι τεράστια ευγνωμοσύνη για τους φίλους μας που μας βοηθάνε σε αυτό που έχουμε ετοιμάσει. Το αν είμαι έγκυος είναι μια πολύ αδιάκριτη ερώτηση. Έχω ακούσει πολλά για μένα αλλά δεν έχω απαντήσει ποτέ» είπε αρχικά η Δήμητρα Βαμβακούση.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι λίγο αστείο. Ο καθένας μπορεί να γράψει ό,τι θέλει. Καταλαβαίνω ότι απασχολεί, αλλά εντάξει. Πρώτα ο Θεός, γιατί να μη γίνω μανούλα; Αγαπάω πάρα πολύ τον Γιώργο. Δεν παντρευόμαστε για να κάνουμε παιδί, αυτό είναι ένα κουτάκι, πλέον είμαστε στο 2023 και έχουν αλλάξει τα πράγματα. Μπορεί να παντρευτεί κάποιος για να έχει την ευλογία πάνω από το κεφάλι του και να ενώσουν δυο άνθρωποι τις ζωές τους. Το μυστήριο είναι που έχει σημασία».