Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Σία Κοσιώνη καθώς πριν λίγες ώρες έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτα της με τον σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη.
Μητέρα και γιος χαίρουν άκρας υγείας και η δημοσιογράφος ξεκουράζεται στο δωμάτιό της. Τόσο η ίδια όσο και ο γνωστός πολιτικός είναι χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι κρατώντας στην αγκαλιά τους το νεογέννητο γιο τους. H δημοσιογράφος γέννησε με καισαρική τομή πριν λίγες ώρες στο μαιευτήριο «Μητέρα».
Ο μικρός έφερε χαμόγελα ευτυχίας στην οικογένεια της anchorwoman του καναλιού του Φαλήρου καθώς και στη «δεύτερη» οικογένειά της, που είναι αυτή του ΣΚΑΙ. Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram ευχήθηκαν στην Σία Κοσιώνη αλλά και τον σύζυγό της για τον ερχομό του μωρού τους.
.jpg)
.jpg)