Δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας πριν λίγο καιρό ανέφεραν πως η Kendall Jenner ξάπλωσε στο κρεβάτι του πλαστικού.

Έχοντας ακούσει και διαβάσει διάφορα λοιπόν η Kendall θέλησε τώρα να βάλει τέλος στην παραφιλολογία αυτή, λέγοντας πως η ομορφιά της είναι φυσική!

«Ξαφνικά υπήρχαν παντού φωτογραφίες μας με τίτλους “Η Kendall πείραξε τα χείλια της, τα μάγουλά της, τη μύτη της”, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν απάντησα στις φήμες τότε γιατί, όταν απαντάω οι άνθρωποι σκέφτονται “αμύνεται, άρα πρέπει να είναι ένοχη”.  Η Kylie αισθάνθηκε άσχημα με όλο αυτό και πήρε την ευθύνη πάνω της», έγραψε η Kendall στην προσωπική της ιστοσελίδα και συνέχισε:

«Είναι εξαντλητικό. Ως μοντέλο, γιατί να κάνω πλαστική στο πρόσωπό μου; Δεν βγάζει καν νόημα. Είναι φορές που απλώς πιστεύω ότι οι άνθρωποι θέλουν απλώς να με δουν να χάνω»

Μάλιστα, δεν έμεινε μόνο εκεί, αλλά σχολίασε και πόσο τη στεναχωρεί να ανακαλύπτει λογαριασμούς στα social media που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για να ασκούν κριτική στην οικογένειά της. «Βρήκα αυτόν τον λογαριασμό στο Instagram που είναι αφιερωμένος στο να κρίνει την οικογένειά μου- και έχει πολλούς followers. Δεν παίρνω ποτέ αυτά τα πράγματα προσωπικά αλλά είναι λυπηρό για το άτομο πίσω από όλο αυτό- ποιος έχει το χρόνο να ασχολείται με αυτά; Οι άνθρωποι ξεχνάνε ότι μιλούν για αληθινούς ανθρώπους με αληθινά συναισθήματα και ζουν την καθημερινότητά τους (στο μεγαλύτερο μέρος της) σαν όλους τους άλλους», έγραψε.