Η χορεύτρια οριεντάλ Αναστασία Γιουσέφ κατάφερε με την εκρηκτική παρουσία της να «σπάσει» μπλόκο του Αιγίου, στην παλιά Eθνική Οδό Αθηνών-Πατρών.

Μάλιστα, οι αναμνηστικές φωτογραφίες που τράβηξε μαζί τους της χάρισαν το «πάσο» για να συνεχίσει το ταξίδι της προς την Αθήνα.

Η πανέμορφη Ελληνοαιγύπτια το προηγούμενο βράδυ είχε εμφανιστεί σε νυχτερινό κέντρο της Πάτρας, όπου μάγεψε τα πλήθη. Όταν όμως βρέθηκε αντιμέτωπη με τους αγρότες του μπλόκου της νέας Εθνικής Οδού, εκείνοι φαίνεται πως δεν… συγκινήθηκαν από τα κάλλη της και την έστειλαν στην παλιά Εθνική.

Εκεί, το μπλόκο της Ανεξάρτητης Κίνησης Αγροτών και των 21 φορέων της πόλης ήταν πιο διαλλακτικό και της επέτρεψε να περάσει, ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι δεν είχε ειδική μεταχείριση, καθώς ανά μισή ώρα επιτρέπει για 10 λεπτά τη διέλευση από το σημείο.

Πηγή:zougla.gr