Η Ελένη Φιλίνη μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», αναφέρθηκε στη σχέση της με τον χρόνο, στις γυμνές φωτογραφίσεις αλλά και στην υιοθεσία που δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει.

Όσον αφορά τις γυμνές φωτογραφίσεις, η Ελένη Φιλίνη είπε: «Μπορεί να είμαι το μόνο sex symbol που υπήρξε ποτέ και δεν έκανα γυμνό. Είχα πολλές προτάσεις για γυμνές φωτογραφίσεις, ήμουν ένα φρέσκο και δροσερό κορίτσι. Ήξερα ότι αν έκανα γυμνή φωτογράφιση δε θα άρεσε στην οικογένειά μου. Μου έχουν προτείνει πολλά εκατομμύρια για γυμνή φωτογράφιση».

Στη συνέχεια η Ελένη Φιλίνη αποκάλυψε: «Είχα δεχθεί σεξουαλικές παρενοχλήσεις. Είμαι άγριο παιδί, δε σηκώνω πολλά πολλά. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που μπορείς εύκολα να με ‘κάνεις καλά’».

Τέλος η Ελένη Φιλίνη αναφέρθηκε και στην υιοθεσία που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει ποτέ λέγοντας: «Δε με φοβίζει ούτε με ‘ξεφοβίζει’ κάτι στον γάμο. Είχα σχέσεις που ήταν σαν γάμοι. Δε μου πέρασε ποτέ το κομμάτι της μητρότητας από το μυαλό. Όταν ήμουν μικρή, είχαμε σκεφτεί με τη μητέρα μου να υιοθετήσουμε ένα παιδί, να το ‘σώσουμε’. Δεν μπορούσα να υιοθετήσω παιδί επειδή ήμουν ανύπαντρη».