Την Τρίτη η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της έδωσε τις δικές της απαντήσεις για όλα όσα ειπώθηκαν για την ίδια και την αποχώρηση της από το MEGA, καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Η συζήτηση ξεκίνησε με αφορμή τα όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης ότι έπεσε έξω στο τηλεοπτικό του ρεπορτάζ για την παρουσιάστρια.

«Πραγματικά με εμένα όλοι παίζει να πέσατε έξω (στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ) γιατί κανείς δε μπορεί να ξέρει ποτέ τι κάνω γιατί είμαι τόσο μυστικοπαθής που δε θα πω ποτέ τίποτα. Όλα αυτά που ακούω κατά καιρούς να λένε ότι “ακούστηκε από το κοντινό της περιβάλλον”. Ένας που με ξέρει, ξέρει ότι κοντινό περιβάλλον δεν υπάρχει που θα μπορούσε να μιλήσει», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Δε με προβληματίζει τίποτα στο κομμάτι της δουλειάς όταν έχει να κάνει με φήμες. Έχω μάθει να ζω με τις φήμες. Και ξαναλέω, ότι επειδή είμαι ένα πρόσωπο που ζει μέσα στην τηλεόραση 30 χρόνια, ένας που δεν με ξέρει αλλά έχει παρακολουθήσει λίγο τη ζωή μου, ξέρει ότι από εμένα να βγούνε συζητήσεις ή οι σκέψεις μου ούτε μία στο εκατομμύριο. Μόνοι σας ξαφνιάζεστε, γιατί μόνοι σας τα λέτε. Δε με έχει ρωτήσει ποτέ κανένας στο δημοσιογραφικό κομμάτι αν θα κάνω αυτό ή ότι ακούστηκε εκείνο. Όχι ότι θα έλεγα… Αλλά εν πάση περιπτώσει θα με είχε ρωτήσει κάποιος», πρόσθεσε η Ελένη Μενεγάκη.

«Εγώ πιστεύω ότι του χρόνου θα μείνεις εκτός αλλά όλοι λένε ότι θα επιστρέψεις το δεύτερο μισό της σεζόν» είπε στη συνέχεια ο Χάρης Λεμπιδάκης.

«Εσύ ήρθες εδώ για να μας πεις τα τηλεοπτικά νέα επειδή τελειώνει η σεζόν και δεν πρόκειται με αυτόν τον τρόπο να κάνουμε κακό σε κανέναν, κλείνουμε. Γι’ αυτό ήρθες στο παρά πέντε να μας πεις τα υπόλοιπα της τηλεόρασης. Για τα δικά μου δεν υπάρχει κάτι να πούμε» σημείωσε η Ελένη Μενεγάκη.

Στη συνέχεια και λίγα λεπτά πριν το τέλος της εκπομπής, ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης ευχήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη καλή επιστροφή στην τηλεοπτική πραγματικότητα, όταν και εφόσον το θελήσει.

Τότε, η παρουσιάστρια συμφώνησε και ευχαρίστησε τον καλεσμένο της, σημειώνοντας με τον δικό της χαρακτηριστικό τρόπο ότι αυτό θα συμβεί όταν θα υπάρχει λόγος και όταν το περιβάλλον θα είναι κατάλληλο…

Ειδικότερα, ο διάλογος μεταξύ Ελένης Μενεγάκη και Χάρη Λεμπιδάκη ήταν ως εξής:

Ελένη Μενεγάκη: Ευχαριστηθήκαμε την παρέα σου… Τα είπαμε πάρα πολύ ωραία. Πήγες να βγάλεις και είδηση ατιμούλη ενώ εμείς εδώ σε καλέσαμε να μας πεις για τα υπόλοιπα. Το χούι του δημοσιογράφου δε φεύγει ποτέ.

Χάρης Λεμπιδάκης: Καλή επιτυχία στο επόμενο βήμα σας και καλή επιστροφή, όταν και εφόσον το θελήσεις!

Ελένη Μενεγάκη: Σε ευχαριστώ. Όπως πολύ ωραία το λες. Όταν θα υπάρχει λόγος, η στιγμή, το περιβάλλον, και όλα είναι όπως πρέπει να είναι. Μέχρι τότε ας περνάμε όλοι στην τηλεόραση καλά. Και με χαμόγελο!