Η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στον αέρα της εκπομπής της στην έξοδο του γιου της Άγγελου Λάτσιου μαζί με τον πατέρα του Γιάννη Λάτσιο, τον Γιώργο Λιάγκα, την Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Πάνο Κατσαρίδη, με αφορμή την συζήτηση για το αν οι καλλιτέχνες έχουν ηλικία.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι ο 22χρονος γιος της «έπαθε πλάκα», ακούγοντας την Μαρινέλλα.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενγάκη είπε: «Να τώρα θα το πω ενώ δεν ήθελα να το πω και με βλέπετε δύο ημέρες δεν το έχω συζητήσει. Πήγε ο γιος μου με τον πατέρα του, τον Γιώργο Λιάγκα – μια και το είπε το λέω, δεν θα το έλεγα, και σε ευχαριστώ Γιώργο μου που μίλησες τόσο ωραία για το παιδί μου – τη Νατάσα Θεοδωρίδου και άλλη παρέα στη Μαρινέλλα. Το παιδί μου έπαθε πλάκα. Και λες τώρα ένα παιδί 22χρονών πώς θα ταυτιστεί… Ένα παιδί που θα πάει στα clubs και κάνει πράγματα της ηλικίας του. Έμεινε άφωνος. Μου έστελνε βίντεο για να μου δείξει ότι έχει πάθει πλάκα.

Πολλά τραγούδια τα ήξερε όχι μόνο μέσα από εμάς, αλλά και μέσα από τον παππού που ήταν με την κιθάρα στα μεγαλώματά τους… Το όνομα Μαρινέλλα το ξέρει αλλά δεν είχε εικόνα τι σημαίνει να βλέπεις αυτή τη γυναίκα θρύλο πάνω στη σκηνή. Και μου έλεγε αλλά δεν θα σας πω, πώς του έκανε πλάκα όταν πήγε να την ευχαριστήσει και να της συστηθεί. Είπε στη Μαρινέλλα για την ενέργειά της και εκείνη του απάντησε “καλά τι νομίζεις ότι είμαι γεννημένη, το … ; Το… είμαι” (δεν θα πω την ηλικία). Ο γιος μου έπαθε πλάκα και μου είπε ότι θα ξαναπάει και του χρόνου».

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφία από την βραδιά: