Η Elizabeth Hurley θέλει να ξεκινήσει μία εκστρατεία ώστε να καταστούν οι δρόμοι του Ηνωμένου Βασιλείου ασφαλέστεροι καθώς ο ανιψιός της έπεσε θύμα βάναυσης επίθεσης στο Λονδίνο δεχόμενος πολλές μαχαιριές.

Ο 21χρονος Μάιλς Χάρλεϊ,ο οποίος είναι μοντέλο κι έχει δουλέψει για τους Dolce & Gabbana, δέχτηκε επίθεση από τέσσερις άγνωστους άντρες όταν την προηγούμενη εβδομάδα βγήκε με τον φίλο του για να διασκεδάσει. Σύμφωνα με την αστυνομία οι δράστες βγήκαν από ένα αυτοκίνητο και επιτέθηκαν στον νεαρό Χάρελεϊ και τον φίλο του.

Όταν η ηθοποιός έμαθε για τον τραυματισμό του ανιψιού της έγραψε στο Instagram: «Πρέπει να κάνουμε τους δρόμους μας ασφαλέστερους και θέλω να είμαι μέρος του κινήματος για να το επιτύχω αυτό. Ελπίζω ότι θα είστε μαζί μου».

Πρόσθεσε ακόμα ότι «ευχαριστώ όλους όσοι έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης μετά από την είδηση ότι ο ανιψιός μου μαχαιρώθηκε την περασμένη εβδομάδα. Τα τραύματά του είναι συγκλονιστικά, πονάει πολύ και κινείται με δυσκολία, ανακάμπτει αργά, αλλά σταθερά».

«Η αδελφή μου είναι μια καταπληκτική μητέρα και φροντίζει τον γιο της και τον φίλο του, ο οποίος επίσης μαχαιρώθηκε», συνέχισε η Βρετανή ηθοποιός.

Κατά την επίθεση τραυματίστηκε και ο 21χρονος φίλος του Μάιλς. Τα τραύματά του όμως ήταν πολύ ελαφριά και αφού του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες βγήκε από το νοσοκομείο.