Η Εριέττα Κούρκουλου προχώτησε σε νέες αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου μοιράστηκε τα συναισθήματά της για όσα συμβαίνουν σε «καλούς και κακούς» ανθρώπους, όπως ανέφερε, ενώ στη συνέχεια μοιράστηκε ένα μήνυμα που την έκανε να ξεσπάσει.

Η Εριέττα Κούρκουλου σχετικά με την ανάρτησή της για τη δολοφονία της 11χρονης από τον θείο της, δέχτηκε ένα προσωπικό επικριτικό μήνυμα για το έργο της εικαστικού Γεωργίας Λαλέ με την ελληνική σημαία σε κόκκινο χρώμα για τις γυναίκες που δολοφονήθηκαν.

Συγκεκριμένα, το μήνυμα ανέφερε: «Τι χρώμα είναι αυτό για να καταλάβω της σημαία μπας και είμαι χαζός. Μάλλον σας θεωρούσα σοβαρή».

Η Εριέττα Κούρκουλου απάντησε: «Είναι το έργο τέχνης μιας καλλιτέχνιδας η οποία έραψε με τα σεντόνια γυναικών που δολοφονήθηκαν τελευταία στην Ελλάδα και στη μέση απεικονίζεται το 11χρονο κοριτσάκι που δολοφονήθηκε στον Πύργο από τον θείο της».

Το επόμενο σχόλιο ήταν: «Η σημαία είναι λευκή και μπλε κυρία Εριέττα, όχι π@@ικη», με την ίδια να ξεσπά: «Είσαστε αστείος, θλιβερός. Καλή συνέχεια και μακριά από εμάς».

Η Εριέττα Κούρκουλου πρόσθεσε πάνω από την ανάρτησή της: «Εμετός».