«Μετά το παιδί, η σχέση αποκτάει γερά θεμέλια. Θεωρώ πως όταν παντρεύεσαι και κάνεις παιδί, η αγάπη δεν φεύγει, αντιθέτως δυναμώνει, ενώ ο έρωτας μπορεί να φύγει. Αυτό ισχύει για όλες τις σχέσεις, όχι μόνο σε παντρεμένα ζευγάρια με παιδιά. Ο έρωτας είναι τον πρώτο καιρό. Μετά μένεις με τον άλλο, βιώνεις κάποιες καταστάσεις, καλές, κακές, έρχεται η αγάπη που απλά σας κάνει πιο δυνατούς μεταξύ σας, κι αυτό είναι πιο σωστό», τόνισε στο People η Εύα Λάσκαρη σχετικά με τον ερχομό του παιδιού της.

-Στη βάπτιση του παιδιού θα κάνετε πάρτι, όπως έγινε και στο γάμο σου στη Μύκονο;

«Μάλλον, γιατί η νονά θα είναι η DJ Miss Lefki. Είναι κολλητή μου και ο μπαμπάς της είναι ο γυναικολόγος μου. Με τόσους DJs, πιστεύω πως θα γίνει μεγάλο πάρτι!»

-Έχετε καταλήξει στο όνομα;

«Θέλουμε ένα ουδέτερο όνομα. Δεν θέλουμε να μπλέξουμε με τις οικογένειες, για να μη μείνει κανείς παραπονεμένος. Προς το παρόν, μας αρέσει το «Μάξιμος».

-Πώς έχεις φτιάξει το δωμάτιό του;

«Σε γήινες αποχρώσεις, καφέ – μπεζ. Μου αρέσουν πολύ αυτά τα χρώματα, αλλά δεν θα το κάνω πολύ παιδικό».

-Τατουάζ με το όνομα του παιδιού θα χτυπήσεις;

«Φάτσα ολόκληρη! Προς το παρόν, έχω «χτυπήσει» το όνομα του άντρα μου, ενώ έχω γράψει για τη μέρα που γνωριστήκαμε μια φράση στα αγγλικά, η οποία λέει: «Για να γίνει κάτι τέλειο, πρέπει να είναι η κατάλληλη στιγμή, η κατάλληλη μέρα. Το σωστό timing».