Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε στη δημοσιογράφο, Μαίρη Αργυριάδου και στη στήλη, «Θάρρος ή αλήθεια» της εκπομπής «Breakfast@star».

Η επιχειρηματίας απάντησε με ειλικρίνεια σε όλες τις ερωτήσεις ενώ αποκάλυψε πως έκανε unfollow την Ελευθερία Ελευθερίου.

«Η μεγαλύτερη κατινιά που έχω κάνει είναι να ψάξω το κινητό του αγαπημένου μου. Όταν ψάχνεις, κάτι βρίσκεις. Το ακριβότερο δώρο που έχω δεχθεί είναι το μονόπετρο που φοράω, θα έχουμε ευχάριστα!

Στη Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Σπύρο Μαρτίκα εύχομαι βίον ανθόσπαρτον. Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, δεν θα στήριζα κάποιες γυναίκες, θα απείχα. Κάνω συνέχεια unfollow, το τελευταίο που έκανα ήταν στην Ελευθερία Ελευθερίου… πρώτα είδα οτι με έκανε εκείνη και μετά εγώ», αποκάλυψε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Στη συνέχεια η ίδια πρόσθεσε: «Κάνω το καλύτερο κρεβάτι, εννοώ ότι το στρώνω πολύ ωραία. Με πήραν για το “I’ m celebrity get me out of here”, τα λεφτά είναι 8.000 ευρώ την εβδομάδα. Τα υπολόγισα για ένα μήνα και δεν θα έβγαζα πολλά και το άφησα. Δεν έχω κάνει ποτέ one night stand».