Η Γωγώ Φαρμάκη πριν λίγες ώρες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της ακολούθους μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία που βίωσε πριν από 12 χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή influencer και ηθοποιός αποκάλυψε μέσα από το TikTok ότι ήθελε να πάει για σπουδές στην Αμερική και προσπαθώντας να πληρώσει το σπίτι που θα έμενε, έπεσε θύμα χάκερς που της έκλεψαν 7.000 ευρώ! Η Γωγώ Φαρμάκη έβαλε δικηγόρο και πήγε στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, ωστόσο ποτέ δεν αποζημιώθηκε.

«Λέω να μοιραστώ μαζί σας ιστορίες για μένα που δεν ξέρετε. Θα ξεκινήσω από το μακρινό 2011 που βρίσκομαι για σεζόν στην Μύκονο, δούλευα σε κατάστημα με ρούχα. Μάζευα χρήματα για να πάω να σπουδάσω υποκριτική στην Νέα Υόρκη. Είχα φάει κόλλημα να πάω για σπουδές στην Νέα Υόρκη. Είχα τελειώσει εδώ το νεοελληνικό θέατρο του Γιώργου Αρμένη και είπα να πάω μετά και στην Αμερική. Οπότε δούλευα όλη μέρα στο μαγαζί γιατί έπρεπε να μαζέψω τα χρήματα.

Όταν έφτασε η ώρα να ψάξω σπίτι στην Νέα Υόρκη, ήμουν μόνη μου, δεν είχα κάποιον εκεί. Τότε έλεγα με την κολλητή μου τη Δέσποινα που η μητέρα της έμενε στη Νέα Υόρκη, να πάμε εκεί. Έκανα αίτηση στη σχολή που ήθελα να πάω και με δέχτηκαν. Βρίσκω ένα τέλειο σπίτι στο Μανχάταν, δίπλα στο Central Park, ένα ονειρικό σπίτι. Για τρεις μήνες το σπίτι αυτό έκανε 7.000. Όλα μια χαρά, είχα μιλήσει μαζί τους. Βάζω την κάρτα μου να κλείσω και να πληρώσω το σπίτι για τους τρεις μήνες που θα ήμουν στην Νέα Υόρκη, είχα βγάλει βίζα, ήταν όλα έτοιμα. Με το που βάζω την κάρτα μου να πληρώσω 7.000 ευρώ, χάκερς μου κλέβουν 7.000 από τον λογαριασμό. Μπήκα να πληρώσω και μου έλεγε απορρίφθηκε η κάρτα σας.

Τη στιγμή που εγώ πληκτρολόγησα στο γνωστό site με τα σπίτια 7.000 ευρώ και έβαλα και τον αριθμό της κάρτας μου, εκείνη τη στιγμή μου έλεγε ότι το υπόλοιπο δεν επαρκεί. Συνειδητοποιώ ότι λείπουν τα λεφτά από τον λογαριασμό μου, τρελάθηκα, να κλαίω, να τσιρίζω, να φωνάζω. Να μη μπορεί να με συνεφέρει κανένας. Έλεγα “τελείωσε, δεν θα πάω Αμερική και ποιος μου πήρε τα λεφτά”.

Έβαλα δικηγόρο, πήγα στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, πλήρωσα τον δικηγόρο. Προσκόμισα όλα τα έγγραφα, τα στοιχεία, τα email που είχα ανταλλάξει. Δεν βρέθηκε ποτέ άκρη. Εγώ δεν το κυνήγησα τόσο; Εκείνοι δεν ασχολήθηκαν πολύ; Από εκείνη τη στιγμή δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ την κάρτα μου, πάντα πληρώνω paypal, μετρητά, ή prepaid καρτες. Οι 7.000 δεν βρέθηκαν ποτέ… Κανένας ποτέ δεν με αποζημίωσε για το ποσό. Παρ’ όλα αυτά εγώ πήγα στην Αμερική, έκανα τις σπουδές μου. Θα πήγαινα για τρεις μήνες και έμεινα πέντε χρόνια. Έχω τόσες πολλές ιστορίες από την Αμερική να σας πω. Δεν πειράζει, χαλάλι» είπε η Γωγώ Φαρμάκη.

@georgia_farmaki Εσεις μαθαίνετε απο τα λάθη σας ? #hachers #nyc #airbnb ♬ πρωτότυπος ήχος – Georgia Farmaki

@georgia_farmaki Εσεις μαθαίνετε απο τα λάθη σας ? #hachers #nyc #airbnb ♬ πρωτότυπος ήχος – Georgia Farmaki