Η Ιωάννα Τούνη ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που έγραψαν κάποιοι κάτω από τις φωτογραφίες που ανήρτησε η ίδια από τη βόλτα που έκανε με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους στα χιόνια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)


Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη είπε αρχικά σε story στον προσωπικό της λογαριασμό:

«Τώρα που σας βρήκα, για πείτε μου λιγάκι. Τι παράνοια έχουν πάθει μερικοί εδώ στο Instagram που τόλμησα με τον Δημήτρη να βγάλουμε το μωράκι μας χθες έξω από το σπίτι; Για δέκα λεπτά κάναμε μία βόλτα. Όλα καλά; Στο εξωτερικό γενικά, στις σκανδιναβικές χώρες που έχει όλο τον χρόνο παγωνιά, τα μωρά τι θα έπρεπε δηλαδή; Να μένουν μέσα στο σπίτι και να βλέπουν το φως του ήλιου μετά από μήνες;»

«Οι γιατροί συστήνουν τα μωράκια να βγαίνουν έξω, να χτίζουν ένα ισχυρό ανοσοποιητικό, να παίρνουν καθαρό αέρα. Αυτά ευχαριστώ. Μη με πρήζετε, έλεος. Ανοίξτε και εσείς κάνα βιβλίο και διαβάστε. Μη βλέπετε μόνο μια φωτογραφία και αρχίζετε πιστολιές. Κουράσατε» πρόσθεσε, εμφανώς εκνευρισμένη, η Ιωάννα Τούνη.

Η απάντηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου στα αρνητικά σχόλια

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θέλησε να απαντήσει στα επικριτικά σχόλια ανεβάζοντας στα social media ένα σχετικό άρθρο του διδάκτορα μοριακής βιολογίας, Ιωάννη Πρασσά για τα οφέλη του κρύο αέρα στα νεογέννητα, γράφοντας: «Για εσάς που τα ξέρετε όλα».