Ένα από τα διασημότερα μοντέλα της δεκαετίας του ’70 και του ’80, η οποία  διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος πριν από περίπου έξι μήνες στέκεται ξανά στα πόδια της. Ο λόγος για την 61χρονη σήμερα Janice Dickinson, η οποία μιλώντας στην εκπομπή «This Morning» δεν έκρυψε πως φοβάται για την υγείας της και πως είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Όπως είπε στην αρχή νόμιζε ότι ο όγκος είναι αποτέλεσμα κακής αισθητικής επέμβασης που είχε κάνει στο παρελθόν: «Οι γιατροί μου έκαναν πολλές εξετάσεις και βρήκαν έναν όγκο. Υπέθεσα πως ήταν από πλαστική στήθους που είχα κάνει στο παρελθόν σε ένα από τα reality shows μου. Όταν διαγνώστηκα με καρκίνο, πέρασα έξι μήνες κάνοντας ακτινοβολίες, κάτι που ήταν πολύ οδυνηρό. Όλα αυτά όμως τελείωσαν και είμαι πλέον ελεύθερη! Νίκησα τον καρκίνο!»

Στη συνέχεια, παραδέχτηκε πως της πήρε καιρό να «χωνέψει» ότι έχει καρκίνο,. «Ήμουν μουδιασμένη. Περπατούσα σαν ναρκωμένη. Φοβόμουν για τα παιδιά  μου. Ανησυχούσαν πάρα πολύ. Έπειτα πέρασα και μια φάση που πίστευα πως δεν θα είμαι πλέον ελκυστική για τον αρραβωνιαστικό μου αν αφαιρέσω τα στήθη μου, θεωρώντας ότι ένα κομμάτι της θηλυκότητας μου θα εξαφανιζόταν. Εκείνος μου είπε όμως πως “αυτό δεν σε ορίζει. Ο καρκίνος δεν θα σε ορίσει”».

Και κατέληξε αποκαλύπτοντας πως: «Υπήρχαν άνθρωποι με καρκίνο στο τέταρτο στάδιο. Τους μιλούσα, τους έφερνα μπισκότα από το σπίτι και συζητούσαμε για τις τελευταίες ταινίες. Προσπαθούσα να βοηθάω τους ανθρώπους που ήταν σε πολύ χειρότερη κατάσταση από την δική μου».