Ένα δυνατό μήνυμα αγάπης, αγώνα, αλληλεγγύης και νίκης προς ολόκληρη την ελληνική κοινωνία έστειλαν από την εκκίνηση του 4ου Μαραθωνίου Ναυπλίου, η Πρόεδρός του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη  και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος .

Στην έναρξη του  4ουΜαραθωνίου Ναυπλίου, που πραγματοποιήθηκε χθες στην πλατεία Καποδίστρια στο Ναύπλιο, παρουσία της κυρίας Βαρδινογιάννη, έδωσαν το «παρών», πολιτικοί, βουλευτές, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, Αντιδήμαρχοι, Περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, υποστηρικτές, πολλοί φίλαθλοι και αθλητές.

Η κ. Βαρδινογιάννη αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα, που διαθέτει το Ναύπλιο και η ευρύτερη περιοχή, ενώ εκδήλωσε την χαρά της για την συμμετοχή της σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού και του ανθρωπισμού που πραγματοποιείται στο Ναύπλιο στέλνοντας μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ». Κατά την διάρκεια των συνομιλιών η κυρία Βαρδινογιάννη  τόνισε ότι θα είναι στο πλευρό του δήμου προς όφελος των πολιτών.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων και εκδόσεων μεταξύ των δύο πλευρών.