Η Κατερίνα Δαλάκα μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως πήρε μισό εκατομμύριο από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Συγκεκριμένα, σχετικά με το δημοσίευμα που τη θέλει να έχει συγκεντρώσει μισό εκατομμύριο από όλες τις συμμετοχές της στο Survivor, η Κατερίνα Δαλάκα απάντησε: «Δεν με ενοχλεί, είχε διαρρεύσει και όταν είχα μπει στο παιχνίδι. Δεν πρόσεξα όσα είπαν, δεν ξέρω αν αληθεύει. Είσαι εφοριακός;».

Η Φαίη Σκορδά τηλεφώνησε στην Κατερίνα Δαλάκα στον αέρα του «Fay’s time» προκειμένου να διευκρινίσει αν το ύφος της προς τους δημοσιογράφους ήταν ειρωνικό ή όχι.

«Κατερίνα μου, συγγνώμη που σε ενοχλώ. Είμαι η Φαίη, σε παίρνω από τον αέρα. Πες μου γλυκό μου κορίτσι, δε σε βάζω ανοιχτή ακρόαση, εκτός αν θέλεις. Όχι, εγώ δε σε ειρωνεύομαι καθόλου, τους μαλώνω και λέω ότι δεν είσαι καθόλου ειρωνική… Για πλάκα το είπες. Πες το λίγο αγάπη μου. Βγάλτε τον τίτλο “ειρωνεία”» είπε η Φαίη Σκορδά στην Κατερίνα Δαλάκα.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια έβαλε σε ανοιχτή ακρόαση την αθλήτρια και πρώην παίκτρια του Survivor η οποία ανέφερε: «Βγάλτε τον τίτλο ειρωνεία γιατί τώρα θα ειρωνευτώ στ’ αλήθεια. Με έχετε γλωσσοφάει. Έναν καλό λόγο δεν είπατε. Δεν χρειάζεται να πείτε καλά λόγια αλλά δεν ήταν κάτι τόσο βαρύ. Δεν έχω πρόβλημα ποτέ με κανέναν δημοσιογράφο…».