Συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» παραχώρησε η Μάγδα Τσέγκου, η οποία μίλησε για την επαγγελματική της πορεία, τη συνεργασία και τη ρήξη στη σχέση της με τον Γιώργο Αυτιά, αλλά και για τον ξαφνικό θάνατο του ανιψιού της.

«Κάλεσαν εμένα και τον Γιώργο Αυτιά για να μας βραβεύσουν για την ανιδιοτελή μας προσφορά. Εγώ είπα συγχαρητήρια στον Γιώργο πολύ αυθόρμητα γιατί ήξερα ότι θα κατεβεί στις Ευρωεκλογές. Μετά άρχισα να διαβάζω στα site ότι ανακοίνωσα την υποψηφιότητά του. Επικοινώνησα μετά με τον Γιώργο, δεν τον πείραξε, έχουμε εξαιρετικές σχέσεις», είπε αρχικά η Μάγδα Τσέγκου και πρόσθεσε: «Η σχέση μας με τον Γιώργο έχει περάσει από σαράντα κύματα. Οι άνθρωποι πρέπει να συγχωρούμε και εγώ μέσα μου έχω ξεχάσει τι είχε συμβεί στο παρελθόν με τον Γιώργο. Επικοινωνήσαμε όταν πήρα να μας συλλυπηθεί όταν έφυγε ο ανιψιός μου. Μετά από ένα τέτοιο γεγονός όλα είναι τόσο χαζά».

Όσον αφορά τον ξαφνικό θάνατο του ανιψιού της, η Μάγδα Τσέγκου εξομολογήθηκε: «Έμαθα ότι ο σκοτώθηκε ο ανιψιός μου ο Άγγελος από τα site της Πρέβεζας. Σιχάθηκα τη δουλειά που κάνω. Πώς γίνεται να το είχε μάθει όλο ο κόσμος και εγώ τελευταία; Ήταν μεγάλο το σοκ, ήταν ξαφνικό, ήταν δύσκολο. Δεν έχω παιδιά και ήταν σαν παιδί μου».

Τέλος, για την προσωπική της ζωή και τον σύντροφό της, Πέτρο, η Μάγδα Τσέγκου εξομολογήθηκε: «Ο Θεός μου έστειλε τον σύντροφό μου στην πιο σημαντική και την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Ήταν για εμένα δώρο θεού. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Δεν ξέρω αν θα παντρευτούμε, το έχουμε συζητήσει, αλλά συμβεί δεν συμβεί εγώ είμαι ευτυχισμένη».