Η Νέα Δημοκρατία, με μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα κόμματα, κατάφερε να ξεπεράσει το ποσοστό του 40% στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, να εξασφαλίσει 158 έδρες στη Βουλή και κατ’ επέκταση, να φτάσει στην πολυπόθητη αυτοδυναμία.

Η Μαρία Σάκκαρη με μία ανάρτησή της στο Instagram πανηγύρισε την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εκλογές.

Η γνωστή τενίστρια και σύντροφος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, θέλησε να πανηγυρίσει και δημόσια το αποτέλεσμα των εκλογών, αναδημοσιεύοντας μια ανάρτηση του πρωθυπουργού μετά τη νίκη του, βάζοντας και μία μπλε καρδούλα.

Να θυμίσουμε πως η Μαρία Σάκκαρη και ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος είναι περίπου τρία χρόνια ζευγάρι με τον έναν να δείχνει απόλυτη στήριξη στον άλλο σε κάθε του βήμα.

Δείτε την ανάρτηση της Μαρίας Σάκκαρη

«Προτιμώ να χάσω θαυμαστές, παρά να μην έχω τον Κωνσταντίνο στη ζωή μου. Έχει παίξει τόσο σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία μου, έχει κάνει τόσο καλό σε εμένα ως άνθρωπο. Δεν θα ήθελα να πάρω πίσω τίποτα από αυτά που έχω χάσει, ας πούμε, και να χάσω τον Κωνσταντίνο» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η Μαρία Σάκκαρη στο SDNA.