Η Μαριάννα Τουμασάτου ήταν καλεσμένη στο Attica TV και στην εκπομπή «Black Box» και μίλησε μεταξύ άλλων για την πορεία της στην υποκριτική, αλλά και το κίνημα metoo.

Η γνωστή ηθοποιός αναφερόμενη στα νεανικά της χρόνια, δήλωσε ότι όσο βρισκόταν στη δραματική σχολή είχε βρεθεί αντιμέτωπη με κακοποιητικά στοιχεία.

Αρχικά, η Μαριάννα Τουμασάτου είπε: «Στη δραματική σχολή είχαμε κακοποιητικά στοιχεία, όχι με την έννοια της σεξουαλικής ταυτότητας. Ας πούμε όμως ο τρόπος που δουλεύαμε και καμιά φορά και ο τρόπος που μας αντιμετώπιζε ο Λαζάνης ήταν λίγο δύσκολος για εμάς. Παρόλα αυτά το Τέχνης είναι ένα κομμάτι που δεν μπορώ να το σκεφτώ άσχημα γιατί είμαστε και εξομοιωμένοι όλοι εκείνης της γενιάς. Δουλεύαμε ούτε ξέρω πόσες ώρες, δεν μας ρωτούσε κανείς αν αντέχουμε, δεν θεωρούσε ότι μπορεί να θέλουμε να πιούμε και νερό ενδιαμέσως».

Στην συνέχεια, η ηθοποιός συμπλήρωσε: «Ήμασταν πιτσιρίκια, έτσι μάθαμε την δουλειά δυστυχώς και έτσι την ξέρουμε ακόμα. Ακόμα και τώρα άμα μου πεις, τον χειμώνα ήμουν άρρωστη, δηλαδή δεν μπορούσα να πω ούτε δυο λέξεις, δεν διανοήθηκα να μην πάω στο θέατρο γιατί είναι έτσι μαθημένο το πετσί μου».

Δείτε το βίντεο: