Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Σασμός» το βράδυ της Πέμπτης μίλησαν στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη για όσα έχουν ζήσει αυτά τα τρία χρόνια, με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου να αποκαλύπτει την πιο δύσκολη στιγμή που έζησε στην πορεία αυτών των τριών ετών.

«Όταν δέχθηκα την πρόταση από τον Γιάννη Καραγιάννη και από τον Κώστα Κωστόπουλο για τον Σασμό, ήταν για έναν ρόλο ο οποίος ακόμα δεν είχε γραφτεί απόλυτα. Ο ρόλος αυτός, όταν τον πρωτοδιάβασα, έτσι ασαφής όπως ήταν, εμένα με ιντρίγκαρε αμέσως. Έτσι, όχι απλά είπα το ναι αλλά ξεκίνησα να τον φωτίζω αυτόν τον ρόλο, να τον ψάχνω μέσα μου και να τον αναπτύσσω εσωτερικά μέσα από τα λόγια του σεναρίου», είπε αρχικά η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Σε άλλο σημείο η Μαριλίτα Λαμπροπούλου αποκάλυψε:  «Το σοκαριστικό βέβαια ήταν όταν, στην αρχή της σεζόν αυτής, έμαθα ότι θα πεθάνει ο γιος μου. Τον οποίο, ως ρόλο, λάτρευα αλλά και τον Γιώργο Αμούτζα τον είχα αγαπήσει πολύ οπότε ήταν διπλό το σοκ. Το κλάμα που έριξα τότε… Η αλήθεια είναι ότι ήταν η μόνη περίοδος, αυτή η εβδομάδα που έκλαιγα από το πρωί ως το βράδυ, που όταν πήγαινα στο σπίτι ήμουν λίγο κουρασμένη για να το πω ευγενικά. Ήμουν λίγο σε μαύρη κατάθλιψη».