Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκε στη μητρότητα, το διαζύγιο, αλλά και για γούρια της.

«Ταυτίστηκα με τον ρόλο της Ευανθίας στις Ψυχοκόρες. Ως προς τη μητρότητα, έφερα με δυσκολία τον γιο μου στη ζωή. Έκανα τρεις εξωσωματικές, άλλα δεν το έβαλα ποτέ κάτω, με βοήθησε η πίστη μου, προσεύχομαι με τον δικό μου τρόπο στον Θεό. Ένα διαζύγιο είναι πάντα δύσκολο, εξήγησα στον γιο μου ότι οι γονείς δεν χωρίζουν ποτέ, το μόνο που αλλάζει είναι ότι μένουμε σε διαφορετικά σπίτια», είπε αρχικά η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου είπε στη συνέχεια: «Δεν μου αρέσει να κάνουν κάστινγκ και να διαλέγουν ηθοποιούς με followers, υπάρχουν τόσοι ηθοποιοί που έχουν τελειώσει το Εθνικό ή το Θέατρο Τέχνης. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγω στη σκηνή και να μη μουντζουρώσω το αυτί μου από πίσω, είναι το γούρι μου.

Χαλάω κάτι πάνω μου για να μη με ματιάσουν. Ένιωσα πολύ αμήχανα όταν σε μία παράσταση ένας ηθοποιός που παίζαμε εξαφανίστηκε αφήνοντάς με εντελώς μόνη στη σκηνή, έλεγα “μα τι με βρήκε”. Έχω σταματήσει παράσταση γιατί ένας κύριος στην πρώτη σειρά έπαιζε μπεγλέρι, δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ».