Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε η Μυρτώ Αλικάκη, η οποία μοιράστηκε με το κοινό άγνωστες ιστορίες από τη σειρά «Αναστασία» και αναφέρθηκε στις δύσκολες σκηνές, που χρειάστηκε να γυρίσει.

«Στη σειρά, υπήρχαν πολλές δύσκολες σκηνές. Η σκηνή στη Μονεμβασιά ήταν από τις πιο περίεργες για εμένα. Από τον Μηνά Χατζησάββα θυμάμαι μόνο πολύ όμορφα πράγματα. Ήταν πολύ γλυκός και με βοήθησε πάρα πολύ. Με αναγνώριζαν στον δρόμο, παρόλο που είχα κόψει τα μαλλιά μου πολύ κοντά και μου έλεγαν “βρε κορίτσι μου, τι κάνεις και με τον πατέρα και τον γιο;», είπε αρχικά η Μυρτώ Αλικάκη.

Στη συνέχεια η Μυρτώ Αλικάκη αναφέρθηκε στον συμπρωταγωνιστή της, Άλκη Κούρκουλο. «Με τον Άλκη θυμάμαι διάφορα αστεία πράγματα. Ήταν πολύ καλός συνάδερφος και ένιωσα πολύ άνετα μαζί του. Θυμάμαι το χαστούκι, δεν θυμάμαι πόσες φορές το έφαγα αυτό το χαστούκι», ανέφερε.

Τέλος η Μυρτώ Αλικάκη αναφέρθηκε σε άλλες στιγμές από τα γυρίσματα που της έχουν μείνει. «Θυμάμαι μια μέρα, που έπρεπε να κάνουμε γύρισμα σε ένα νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε η Άντζελα Δημητρίου, δυσκολεύτηκα πολύ να χορέψω ζεϊμπέκικο, γιατί δεν ακούω αυτή τη μουσική. Θυμάμαι το τέλος της σειράς στη Ρώμη, όπου πέταξα το δαχτυλίδι στη Φοντάνα ντι Τρέβι και τους εγκατέλειψα και τους δύο».