Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει ξεκινήσει τις εμφανίσεις της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, με τους θαυμαστές της να την αποθεώνουν σε κάθε live της.

Σε μια από τις τελευταίες της εμφανίσεις, τα βλέμματα «μαγνήτισε» η παρουσία της Νάνας Μούσχουρη, που βρέθηκε με φίλους αλλά και τον σύζυγό της, Andre Chapelle να παρακολουθήσει το πρόγραμμα της λαϊκής τραγουδίστριας.

Αν και η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια καθόταν διακριτικά σε ένα τραπέζι με τους φίλους της, η Νατάσα Θεοδωριδου την ευχαρίστησε από το μικρόφωνο για την φιλία τους και είπε: «Πρώτα από όλα χαίρομαι πάρα πολύ που με έχει τιμήσει με τη φιλία της και την αγαπώ πάρα πολύ. Κυρίες και κύριοι, η κυρία Νάνα Μούσχουρη», ξαφνιάζοντας τη Νάνα Μούσχουρη. Αμέσως, οι θαμώνες άρχισαν να χειροκροτούν δυνατά.

Στη συνέχεια, η Νατάσα Θεοδωρίδου την πλησίασε και κάθισε δίπλα της και μοιράστηκαν το μικρόφωνο για να τραγουδήσουν μαζί το «Πάμε Μια Βόλτα Στο Φεγγάρι» της Μαρινέλλας και το «Χάρτινο το Φεγγαράκι» της Νάνας Μούσχουρη και του Μάνου Χατζιδάκι.

Δείτε το βίντεο

Η Νάνα Μούσχουρη αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι ενδέχεται να επιστρέψει στη χώρα μας. «Έχω ήδη αρχίσει να σκέφτομαι την επιστροφή μου στην Ελλάδα κι είναι πολύ σπουδαίο ότι το θέλει κι ο άντρας μου, αγαπάει πολύ την Ελλάδα».

Δείτε φωτογραφίες

Φωτογραφίες: NDP photo agency