Η Ελεονώρα Μελέτη το πρωί της Τρίτης 7/11 μέσα από την εκπομπή, Mega Καλημέρα, και τους συνεργάτες της σχολίασαν την κόντρα των τελευταίων ημερών ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Light

Η παρουσιάστρια της εκπομπής είπε ότι αισθάνθηκε άβολα παρακολουθώντας το και η Νανά Παλαιτσάκη ανέφερε ότι είναι ντροπή για την πρωινή εκπομπή.

«Ίσως νιώσατε την ίδια αμηχανία που ένιωσα κι εγώ όταν το παρακολουθούσα» είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη, ενώ μετά την προβολή του βίντεο, η Νανά Παλαιτσάκη σημείωσε:

«Είναι ντροπή αυτό που κάνουν στον Μικρούτσικο. Δεν θα αναφερθώ στις δηλώσεις του Light, αλλά εάν αυτό το κάνουν οι δικοί σου άνθρωποι, τότε τι να περιμένεις από αυτούς οι οποίοι είναι εχθροί σου. Έκαναν κάτι που είναι απαράδεκτο. Χρησιμοποίησαν μονταρισμένες τις δηλώσεις του Light, κρέμασαν στο παράθυρο τον Ανδρέα Μικρούτσικο και βλέπαμε ένα κατηγορώ του Light, έναν εισαγγελέα εναντίον του Μικρούτσικου, που τον κρεμάει στα μανταλάκια, που τον ξεφτιλίζει, που τον βγάζει στη σέντρα. Βλέπουμε κάτι που είναι ντροπή για την τηλεόραση. Εγώ κρίνω αυτό που βλέπω, κρίνω τα γεγονότα. Δεν ξέρω τι υπάρχει πίσω από τη σκέψη των ανθρώπων, κρίνω από αυτό που βλέπω στον δέκτη».

Στη συνέχεια, η Νανά Παλαιτσάκη υπογράμμισε ότι αν της το είχε κάνει αυτό ο δικός της αρχισυντάκτης, θα είχε φύγει από την εκπομπή, ενώ η Ελεονώρα Μελέτη είπε ότι τη στενοχώρησε αυτό που είπε και από τις δύο πλευρές.

Από την πλευρά της, η Αφροδίτη Γραμμέλη σχολίασε: «Εγώ μία φράση θα έγραφα για όλο αυτό και χωρίς ονόματα: Έχει καταστρατηγηθεί κάθε όριο τηλεοπτικής ευπρέπειας, λογικής και αισθητικής στην ελληνική τηλεόραση».

Δείτε όλα όσα σχολιάστηκαν στο Mega Καλημέρα: