Η Νατάσσα Μποφίλιου βρέθηκε καλεσμένη στο πρώτο podcast του Fipster στο κανάλι του στο Youtube και μίλησε για την μητρότητα και κατά πόσο κάνει μια γυναίκα «σημαντική» ή λιγότερο «σημαντική».

Συγκεκριμένα, η Νατάσσα Μποφίλιου εξομολογήθηκε για πρώτη φορά πως δεν επιθυμεί να αποκτήσει παιδιά.

«Είναι μια κοινωνία που θεωρεί ότι ο ρόλος της γυναίκας είναι να κάνει παιδιά. Αυτό από μόνο του είναι ένα τεράστιο βάρος για μια γυναίκα που δεν θέλει να γίνει μητέρα, που θέλει να κάνει άλλα πράγματα στη ζωή της και -πάρα πολύ σημαντικό- που δεν μπορεί να γίνει μητέρα», είπε αρχικά η δημοφιλής ερμηνεύτρια.

«Ακόμη κι εγώ πολλές φορές όταν πρέπει να πω ότι δεν έχω παιδιά κι ότι δεν θέλω παιδιά αισθάνομαι ένα μικρό κόμπιασμα γιατί αισθάνομαι ότι από αυτό θα κριθώ. Πόσο βάρβαρο είναι για πολλές γυναίκες που τις κάνουν να μη νιώθουν σημαντικές, να τους λένε “έχεις κάνει παιδί;”, “Όχι”, “Ακόμα;”. Μπορεί αυτή η γυναίκα να μη μπορεί. Κομπλάρω όταν πρέπει να πω “Δεν θέλω να κάνω παιδιά”. Δεν υποτιμώ τον ρόλο της μητέρας, έχω μεγαλώσει με μια υπέροχη μητέρα, λατρεύω τις μητέρες και τα παιδιά αλλά αυτός ο ρόλος δεν έχει ξυπνήσει μέσα μου», αποκαλύπτει η Νατάσσα Μποφίλιου.