Η Νένα Μεντή που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Κοντέσσα Βαλαίρενα», βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 2/4, καλεσμένη στο «Στούντιο 4». Μέσα σε όλα, η αγαπημένη ηθοποιός εξομολογήθηκε πώς βίωσε τη σκοτεινή περίοδο μετά τον θάνατο του πρώτου της συζύγου.

Συγκεκριμένα, η Νένα Μεντή αποκάλυψε ότι ο πρώτος της σύζυγος με τον οποίο ήταν παντρεμένοι δέκα χρόνια, πέθανε σε ηλικία 34 ετών με την ίδια να δυσκολεύεται να το διαχειριστεί την πρώτη περίοδο, σε σημείο που να ντύνεται και να βγαίνει έξω με τα ρούχα του.

«Ήταν πολύ ωραίος ηθοποιός. Πέθανε 34 χρονών. Έχω ζήσει πολλά. Ήμασταν 10 χρόνια παντρεμένοι. Μεγάλο χαστούκι. Το χαστούκι δεν είναι τίποτα. Πέθανε πρώτα ο πατέρας μου, που τον λάτρευα και μετά από λίγα χρόνια ο άντρας μου. Πολύ ξαφνικά και οι δύο από το ίδιο πράγμα, καρδιά» αποκάλυψε η Νένα Μεντή.

«Τότε ήταν τρέλα. Νομίζω ότι για ένα διάστημα… έφυγε και δεν ξέρω πως το μάζεψα. Κάποιοι φίλοι μου με βοήθησαν. Άρχισα να ντύνομαι με τα ρούχα του και να περπατώ στον δρόμο με τα ρούχα του. Έπαθα ένα ανισόρροπο πράγμα. Κουνήθηκα» εξομολογήθηκε από καρδιάς η Νένα Μεντή.