Η 50χρονη Nicole Kidman πρόσφατα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Vogue για το τεύχος Σεπτεμβρίου, όπου μίλησε για την καριέρα της, αλλά και για την ηλικία της.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον πρόσφατο ρόλο της, αυτόν της Celeste στη σειρά «Big Little Lies», η οποία είναι παγιδευμένη σε ένα βίαιο γάμο!

Συγκεκριμένα Nicole Kidman είπε: «Το σεξ είναι ένα τεράστιο μέρος του ποια είμαι. Τα πράγματα συγκρούονται όταν συναντιέται η νοημοσύνη με τη σεξουαλικότητά μου και είναι μια πολύ περίπλοκη σύγκρουση. Αν η Celeste προσπαθούσε απλά να βγει από τον γάμο αυτόν και δεν υπήρχε η σεξουαλική χημεία και η επιθυμία να παραμείνει εκεί – δεν θα ήξερα πώς να την παίξω».

Φυσικά, τα πράγματα είναι πολύ πιο τρυφερά στον γάμο με τον Keith Urban. «Λένε ότι η καλοσύνη δεν είναι σέξι, αλλά είναι», λέει μιλώντας για τον σύντροφό της. Εν τω μεταξύ ομολογεί πως εξακολουθεί να βιώνει συναισθηματικές διακυμάνσεις από το ξαφνικό θάνατο του πατέρα της 2014 ενώ παράλληλα σε κάποιο σημείο της συνέντευξης μιλά και για την μητέρα της για την οποία αισθάνεται θαυμασμό λόγω της δυναμικότητάς της.

«Η οικογένειά μου είναι το καταφύγιό μου», εξομολογείται περιγράφοντας την καθημερινότητά της.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που τους έχω. Το ήθελα εδώ και πολύ καιρό. Είναι κάτι που μου δίνει περισσότερη χαρά από οτιδήποτε και είναι η βάση για όλα όσα κάνω». «Η ζωή μας εδώ πιθανώς δεν είναι αυτό που περιμένετε», λέει όταν καλείται να περιγράψει τη ζωή μιας τόσο διάσημης μάμας.

«Διαβάζω τα παιδιά για το σχολείο. Είμαστε μια πολύ ενωμένη οικογένεια που μας αγχώνει το να είμαστε χωρισμένοι ο ένας από τον άλλο για περισσότερο από δύο ημέρες. Προσπαθούμε να τρώμε μαζί κάθε βράδυ. Φίλοι από το σχολείο έρχονται στο σπίτι και μερικές φορές έχουμε εννιά παιδιά για δείπνο», λέει γελώντας.

Στα 50, η Kidman λέει πως απολαμβάνει τις επιτυχίες της, συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών της στη Vogue , όπως ποτέ άλλοτε. «Όλα αποκτούν περισσότερο νόημα καθώς μεγαλώνεις», λέει. «Είναι τρελό. Το «Big Little Lies» σημαίνει πολύ περισσότερα. Η επιτυχία του «Lion» σημαίνει κάτι περισσότερο από την επιτυχία του «Moulin Rouge»! Όταν είσαι νέος, έχεις αυτή την ελαφριά προσέγγιση του «laissez-faire» σε όλα».