Τα γενέθλιά της είχε την Κυριακή η Oprah Winfrey, η οποία έγινε 69 ετών και το γιόρτασε με ένα λαμπερό πάρτι που διοργάνωσε η Anastasia Beverly Hills, με αφορμή την 25η επέτειο της διάσημης μάρκας ομορφιάς της Anastasia Soare.

Η Oprah Winfrey έσβησε κεράκια σε μια άκρως εντυπωσιακή διώροφη τούρτα ενώ celebrities όπως η Kim Kardashian και η Jennifer Lopez ανήρτησαν στιγμιότυπα από τη λαμπερή βραδιά.

Στο λαμπερό πάρτι ωστόσο βρέθηκαν και άλλοι αστέρες που τίμησαν τη διπλή γιορτή, όπως η Sofia Vergara, η Priyanka Chopra, η Jessica Alba, η Heidi Klum και η Rita Wilson.

Την Κυριακή, η εορτάζουσα μοιράστηκε με τους θαυμαστές της ένα μήνυμα και σκεφτόταν τη δική της χρονιά που πέρασε.

«Σήμερα, όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, είναι τα 69α γενέθλιά μου. Για μένα, είναι ανταμοιβή να κλείνω τα 69 και να είμαι δυνατή και υγιής. Πέρυσι τέτοια εποχή, ξεπερνούσα μια διπλή εγχείρηση στο γόνατο και τώρα δεν έχω νιώσει ποτέ καλύτερα, έγραψε η Oprah σε ανάρτησή της στην ιστοσελίδα της. Καθώς γίνομαι 69 ετών, επιλέγω να μην επικεντρώνομαι στον αριθμό. Για μένα, ο αριθμός ήταν πάντα απλώς ένας δείκτης. Αντ’ αυτού, επιλέγω να γιορτάσω τον χρόνο που πέρασα ζώντας, σημειώνοντας όλες τις αλλαγές, τις νίκες, τα επιτεύγματα, το πόσο πολύ έχω μεγαλώσει τον τελευταίο χρόνο και ανυπομονώ για όλα όσα πρόκειται να έρθουν. Του χρόνου θα γίνω 70 ετών. Πού θέλω να βρίσκομαι όταν φτάσω τα 70; Τι θέλω να πετύχω φέτος; Πώς θέλω να αισθάνομαι; Μπορώ να σας προτείνω να σκεφτείτε κι εσείς αυτά τα πράγματα;» συνέχισε. “Και όπως έχω πει, με κάθε γενέθλια, μπορείτε να αποφασίσετε αν θα τα χαρακτηρίσετε ως το τέλος των καλύτερων ημερών σας ή την αρχή των καλύτερων ωρών σας. Εγώ επιλέγω το δεύτερο και ελπίζω να το κάνετε κι εσείς, γιατί κάθε ταξίδι γύρω από τον ήλιο μας χαρίζει μια νέα αρχή», έγραψε η Oprah Winfrey.