Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» μίλησε η Πάολα, η οποία αναφέρθηκε στην κόρη της, στην απώλεια του πατέρα της αλλά και στις μεγάλες συνεργασίες της.

«Ποτέ δεν είχα καμία δυσκολία από μωρό μέχρι σήμερα. Μία ήταν η πιο δύσκολη στιγμή μου κι αυτό με τον μπαμπά μου ήταν τεράστιο πλήγμα και για εμένα, που είμαι πολύ ευαίσθητη, με τσάκισε», είπε αρχικά η Πάολα

«Δεν τσακώθηκα με τον Νότη Σφακιανάκη. Δεν ξέρει κανένας την αλήθεια. Όλοι μίλησαν, αλλά δεν τσακωθήκαμε. Είναι άλλο πράγμα. Δεν είχα καμία επικοινωνία μαζί του», αποκάλυψε η Πάολα για την αποχώρηση το 2019 από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη, δυο μόλις εβδομάδες πριν το τέλος των επιτυχημένων εμφανίσεων τους.

Να θυμίσουμε ότι η Πάολα είχε ενημερώσει για την αποχώρησή της με ένα μήνυμα στο Instagram.

«Με μεγάλη μου λύπη θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι αποχωρώ από το Γκάζι Live δύο εβδομάδες νωρίτερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία λήξης, παρόλη τη μεγάλη εμπορική επιτυχία που συνεχίζει να έχει. Δυστυχώς, οι αρχές μου και κυρίως η ψυχή μου δεν μπορούν να ανεχτούν άλλο τη συμπεριφορά και τις “ιδιοτροπίες” του κυρίου Σφακιανάκη. Είναι η πρώτη (και ελπίζω η τελευταία) φορά που δεν τελειώνω μία σεζόν αγκαλιασμένη με τον συνάδελφο καλλιτέχνη και χαρούμενη για όσα πέρασα μαζί του… Ευχαριστώ την επιχείρηση Μαροσούλη για την άψογη συνεργασία και όλη την αγάπη και τη στήριξη που μας έδωσε και τους 120 εργαζόμενους που είναι πλέον 120 νέοι φίλοι μου!», είχε γράψει.

Όσο για το τι οδήγησε την Πάολα να αποχωρήσει από το σχήμα;

Όπως είχε αποκαλύψει ο Κώστας Τσουρός στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», είναι γνωστό πως στο καμαρίνι της Πάολας μόλις τελειώνει το πρόγραμμα στήνεται πάντα ένα μεγάλο πάρτι που κάποιες φορές κρατάει μέχρι το μεσημέρι!

Το καμαρίνι της Πάολας είναι ωστόσο δίπλα σε αυτό του Νότη Σφακιανάκη. Ο τραγουδιστής πολλές φορές κοιμόταν στο καμαρίνι του και δεν γύριζε στο σπίτι του. Ο Νότης Σφακιανάκης είχε στείλει μάλιστα συνεργάτες του, ζητώντας από την Πάολα να σταματήσει η μουσική γιατί δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Την τρίτη φορά που έγινε αυτό πήγε η ίδια η Πάολα στον Νότη Σφακιανάκη και τον ρώτησε γιατί δεν πηγαίνει ο ίδιος να της το πει και ότι θα έπρεπε να το συζητήσουν.