Η Παυλίνα Βουλγαράκη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα». Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων, μίλησε για την κακοποιητική συμπεριφορά που υπέστη από πρώην σύντροφό της.

«Η συνεργασία μου με τη Δήμητρα Γαλάνη είναι η σημαντικότερη εμπειρία που είχα ως τώρα. Η Δήμητρα Γαλάνη είναι ένα πολύ μεγάλο σχολείο, τη θαυμάζω όλη μου τη ζωή. Με βοήθησε να ξεκλειδώσω πάνω στη σκηνή. Από τότε που δουλεύω μαζί της έχω έρθει σε στενότερη επαφή με τον εαυτό μου. Δεν έλεγα μπράβο στον εαυτό μου. Δεν θεωρώ ότι είμαι επιτυχημένη σε αυτό που κάνω όμως θεωρώ ότι είναι επιτυχία ότι κάνω αυτό που αγαπάω», είπε αρχικά η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Και συνέχισε: «Το να ανεβαίνω πάνω στη σκηνή ήταν για εμένα το χειρότερο πράγμα στον κόσμο. Έλεγα ‘θέε μου, γιατί έχω επιλέξει να κάνω αυτή τη δουλειά;’. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ καθόλου τον κόσμο όταν ήμουν στη σκηνή. Εγώ δεν ονειρευόμουν ποτέ να γίνω τραγουδίστρια. Όσο σπούδαζα ξεκίνησα να τραγουδάω για να έχω κάποια χρήματα. Δεν ήμουν έτοιμη και αυτό μου προκαλούσε πανικό. Όταν έπρεπε να αποφασίσω για το τι θέλω να κάνω, τα θέματα μου λυθήκαν».

Σε άλλο σημείο η Παυλίνα Βουλγαράκη απάντησε στο αν το επίθετό της, της έχει ανοίξει πόρτες λέγοντας: «Το όνομα Βουλγαράκη δεν μου άνοιξε πόρτες. Τότε διανύαμε μια περίοδο απαξίωσης των πολιτικών. Το επίθετό μου, μου έκλεινε πόρτες αλλά είμαι τυχερή που γράφω, οπότε έτσι με γνώρισε ο κόσμος καλύτερα. Δεν κατάλαβα πως είναι να ζεις με έναν υπουργό στο σπίτι, γιατί ο πατέρας μου είναι χύμα και λαϊκός άνθρωπος».

Για την κακοποιητική συμπεριφορά που είχε υποστεί από πρώην σύντροφό της, η Παυλίνα Βουλγαράκη απάντησε: «Αν μια γυναίκα αντιμετωπίζει κακοποιητική συμπεριφορά θα τη συμβούλευα να πάει στην αστυνομία και να κάνει καταγγελία. Αν φοβάσαι να το καταγγείλεις, πρέπει οπωσδήποτε να βρεις συμμάχους. Όταν ζεις την κακοποίηση μπερδεύεις το τι είναι φυσιολογικό και υγιές. Στο δικό μου περιστατικό κακοποιητικής συμπεριφοράς έτυχε να είναι μάρτυρας μια φίλη μου, έγινε χαμός και εκεί κατάλαβα τι συμβαίνει. Είμαι ευαίσθητη πλέον στη λεκτική βία, αν ο άλλος βρίσει, δεν το δέχομαι».