Σε μία προσπάθεια να κερδίσει την pop αίγλη της και την απήχησή της στις μάζες η Pepsi ετοιμάζει ένα διαφημιστικό σποτ που θα παίξει στο πλαίσιο του Super Bowl και στο οποίο θα πρωταγωνιστούν διασημότητες που συνέδεσαν το όνομά τους με το δημοφιλές αναψυκτικό, τουλάχιστον όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη.

Μεταξύ αυτών των διασημοτήτων και το supermodel των 90s Cindy Crawford, η παρουσία της οποίας υπήρξε καταλυτική σε ένα από τα πρώτα διαφημιστικά σποτάκια του αναψυκτικού.

Tο υποτονικό αποτέλεσμα και η όχι η ιδιαίτερα μεγάλη απήχηση της διαφήμισης με την Kendall Jenner, οδήγησε τους διαφημιστές στην παλιά, καλή συνταγή διαφήμισης του αναψυκτικού που υπήρξε συνώνυμο της pop κουλτούρας.

Το 30 δευτερολέπτων σποτάκι θα έχει τον τίτλο «Αυτή είναι η Pepsi» και θα κρύβει μια αναφορά στην αξεπέραστη εμφάνιση του μοντέλου στη διαφήμιση του 1992, στην οποία εμφανιζόταν με κοντό τζιν σορτσάκι και λευκό τοπ, κάνοντας δυο μικρά αγόρια να παραμιλάνε από τη σέξι εμφάνιση της. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στο ίδιο αυτό σποτάκι ένα μικρό πέρασμα θα κάνει και ο γιος της Cindy Crawford, Presley Gerber.

Από την εταιρεία δεν έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το δημιουργικό κομμάτι του σποτ ή για τις άλλες διασημότητες που αναμένεται να εμφανιστούν σε αυτό.

Δείτε το teaser: