Κατά καιρούς πολλοί είναι εκείνοι που έχουν βάλει στο στόχαστρο την Ελένη Μενεγάκη, ασκώντας της σκληρή κριτική. Αυτή τη φορά όμως, τα λόγια της Αφροδίτης Γραμμέλη για την παρουσιάστρια του Αpha θα λέγαμε πως είναι απ’τα πιο σκληρά που έχουν γραφτεί.

Διαβάστε παρακάτω την κριτική της Αφροδίτης Γραμμέλη που σίγουρα δεν θα αρέσει καθόλου στην Ελένη.

«Ένα ατελείωτο σουπερμάρκετ με πελάτες οι οποίοι σπεύδουν να εξαργυρώσουν τη λάμψη και τη διεισδυτικότητα της παρουσιάστριας αρχίζει στις 13.00 και ολοκληρώνεται στη λήξη της εκπομπής. Καταιγισμός προϊόντων τα οποία δειγματίζουν όλα τα μέλη της εκπομπής και μία παρουσιάστρια σε ρόλο promoter. Ενδιαμέσως ανόητα παιχνίδια με τους πανελίστες να προσπαθούν να μαντέψουν πρόσωπα και λέξεις μέσα από περιγραφές, να παρουσιάζουν δήθεν πιπεράτες έρευνες οι οποίες είναι τραβηγμένες από τα μαλλιά, κουτσομπολιό, μαγειρική, ζώδια και συνεντεύξεις.

Εδώ και χρόνια η συνταγή Μενεγάκη δεν αλλάζει, για την ακρίβεια δεν μπορεί να αλλάξει. Η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει να γοητεύει τα πλήθη της ταΐζοντάς τα με στοιχεία της προσωπικής της ζωής σε μορφή μεζέ, με μια μόνιμη χαρά και απώλεια επαφής με τη σκληρή πραγματικότητα. Σαν να μη συμβαίνει ό,τι συμβαίνει γύρω, σαν να πιστεύει ότι όποιος παρακολουθεί έχει πορτοφόλι τόσο γεμάτο ώστε να αγοράζει γόβες 600 ευρώ που του παρουσιάζει και που συνήθως καταλήγουν στην ντουλάπα ή στο καμαρίνι της, σαν το μόνο που ενδιαφέρει τη μέση τηλεθεάτρια είναι το τι θα φορέσει και πώς θα μακιγιαριστεί» έγραψε η τηλεκριτικός στη στήλη της στο ΒΗΜΑ.