Ο Βασίλης Τερλέγκας είναι ένας βαθιά θρησκευόμενος άνθρωπος. Όσοι έχουν επισκεφτεί το σπίτι του,  περιγράφουν με δέος τις εκατοντάδες εικόνες Αγίων που έχει, ενώ παράλληλα  αποτελεί έναν πολύ καλό ψάλτη. Για την ιδιαίτερη σχέση που έχει αποκτήσει με τον Θεό μίλησε πρόσφατα σε συνέντευξή του στο «ΧΑΙ».

«Ο κάθε άνθρωπος έχει μέσα του το Θεό. Ο Θεός δεν είναι τυχαίο πράγμα. Και ειδικά ο δικός μας Χριστός, η Ορθοδοξία μας. Είμαι όλοι μαζί. Δεν είμαστε θρησκεία εμείς. Είμαστε μια εκκλησία. Ο Χριστός δεν σταυρώθηκε για πλάκα. Είχε δυο φύσεις. Όπως κι εμείς είμαστε δισυπόστατοι. Έχουμε τη λογική του μυαλού και τη λογική της καρδιάς μας. Η λογική της καρδιάς είναι του Θεού είπε ο πατέρας Παϊσιος. Όσο για το αν πιστεύω στο θεό… Ναι πιστεύω. Γιατί είναι το άκτιστο φως. Και το άκτιστο φως, σε όποια θρησκεία κι αν ανήκεις , είναι η αλήθεια» εξομολογήθηκε ο λαϊκός τραγουδιστής ενώ στη συνέχεια έκανε τη δική του προφητεία για την οικονομική κρίση.

«Θα περάσουμε μια χοντρή δυσκολία για να βγούμε από το τούνελ. Δεν θέλω να φοβίσω τον κόσμο, αλλά θα περάσουμε μια δυσκολία. Είναι πολύ κοντά. Αλλά το 2024, θα έχουν τελειώσει όλα. Θα γίνουν πράγματα και θαύματα. Περίεργα πράγματα…», αποκάλυψε ο τραγουδιστής.