Η ηθοποιός του Bridget Jones’s ξέσπασε όταν έμαθε πως ήθελε να έκανε σεξουαλικές χάρες στον σεξομανή παραγωγό Harvey Weinstein για ρόλους. Η καριέρα της είχε πάρει τα πάνω της συμμετέχοντας σε ταινίες όπως το Σικάγο και το Cold Mountain, παραγωγής του Weinstein.

Μετά τα όσα έγιναν γνωστά, η Renee Zellweger αρνήθηκε κατηγορηματικά πως έδινε το κορμί της για να φτάσει στην κορυφή. «Αν ο Harvey Weinstein το είπε αυτό είναι γεμάτος σκ@τά», δήλωσε ο εκπρόσωπός της.

Σε αυτούς τους ισχυρισμούς δεν έχει ακόμα αντιδράσει η Charlize Theron. Τον Οκτώβριο όμως είχε σχολιάσει τις καταγγελίες σε βάρος του Weinstein. Τότε έλεγε πως δεν εκπλήσσεται. «Οι γυναίκες που έχουν μιλήσει για κακοποίηση είναι γενναίες και ηρωικές. Αν και δεν είχα προσωπική εμπειρία όπως αυτές με τον Harvey Weinstein, δυστυχώς δεν μπορώ να πω ότι εκπλήσσομαι. Αυτή η κουλτούρα υπήρχε πάντα. Όχι μόνο στο Χόλιγουντ αλλά και σε όλο τον κόσμο».

Η Renee Zellweger ήταν μία από τις λίγες που δεν είχαν κάνει καμία δήλωση μετά το σκάνδαλο μεγατόνων στο Χόλιγουντ. Παρά το γεγονός ότι είχε εργαστεί εκτεταμένα με τον Harvey Weinstein. Είχαν συνεργαστεί πρώτη φορά στην ταινία A Price Above Rubies του 1998. Στη συνέχεια ήρθαν τα Bridget Jones’s Diary, Chicago και Cold Mountain. Αργότερα συνεργάστηκε μαζί του για την ταινία Miss Potter αφότου είχε ιδρύσει με τον αδερφό του την εταιρεία The Weinstein Co.

Όταν η Renee Zellweger είχε κερδίσει Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στο Cold Mountain φρόντισε να ευχαριστήσει τους φίλους της στη Miramax και ιδιαίτερα τον Weinstein.

Πηγή: Dailymail