Μια ανάρτηση της Σαμπρίνας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook σχετικά με το τροχαίο που κόστισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη, ήταν αρκετή για να κάνει έξαλλη την Μίνα Αρναούτη, συνεπιβάτιδα του τραγουδιστή στο μοιραίο τζιπ.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια έγραψε:

«Το αποτέλεσμα είναι μια ζωή να χαθεί και η μια κοπέλα να ταλαιπωρηθεί και να κινδυνέψει επικίνδυνα… Ποιος οδηγούσε ίσως να μην το μάθουμε ποτέ οπότε ας μην τσακώνεστε. Αυτό που είναι όμως τραγικό, είναι ότι αν οδηγούσε ο Παντελής, που κάποιοι έτσι λένε, τότε είναι τραγική ανευθυνότητα, που μπήκαν στο αυτοκίνητο, επιτρέποντας σε έναν άνθρωπο που οι εξετάσεις του έδειξαν ότι στο αίμα του κυλούσε οινόπνευμα μόνο και ήταν λιώμα να οδηγήσει. Δεν εμπιστεύεσαι να μπεις σε αυτοκίνητο που οδηγεί κάποιος τόσο λιώμα..και ακόμα χειρότερα που επέτρεψαν στον Παντελή να οδηγήσει σε αυτήν την κατάσταση..Οπότε να θυμάστε αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε ΠΟΤΕ μαζί».

Όταν η Μίνα Αρναούτη είδε την ανάρτηση της τραγουδίστριας απάντησε εκνευρισμένη:

«Εσύ όταν τα είχες με τον άλλο λαϊκό τραγουδιστή και έκανε ναρκωτικά έμπαινες στο αμάξι του η όχι;;;; η μήπως δεν ήξερες ποτέ έκανε χρήση; σε παρακαλώ πολύ κάνε μου την χάρη…..»

Με την τραγουδίστρια να απαντάει: «Δεν καταλαβαίνω την επίθεση σου δεσποινίς..επίσης ποιον εννοείς; δεν ξέρω κανέναν που να έκανε κάτι τέτοιο..θα ήθελες λοιπόν να μας πεις?». Και συνεχίζει: «Μίνα λυπάμαι αληθινά για την φρασεολογία σου αλλά καλά θα κάνεις να ζητήσεις συγγνώμη για την συκοφαντία σου, αλλιώς θα έχεις τρεξίματα με μηνύσεις, έκτος και αν τα ψέματα έγιναν πλέον συνήθεια για σένα!!!».

Τέλος η Αρναούτη έγραψε: Σαμπρίνα μου γλυκιά κάνε ότι νομίζεις! Έβγαλες συμπέρασμα κ άφησες εντυπώσεις χωρίς να είσαι εκεί! Έκανα το ίδιο!».