Έξαλλη με γνωστή αεροπορική εταιρία είναι η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, επρόκειτο τα ταξιδέψει για Σάμο ώστε να περάσει του Αγίου Πνεύματος ωστόσο έχασε το αεροπλάνο για τρία λεπτά καθώς δεν έγινε καμία ανακοίνωση.

«Όταν κατέβηκα κάτω, λέω ας πάω και λίγο στην τουαλέτα 1′ να μην το έχω κι αυτό στο νου μου. Φτάνω λοιπόν, στο check in κι ήταν άδειο. Ήταν δύο κοπέλες που δεν είχαν και πρόθεση να βοηθήσουν. Λέω παρακαλώ για τη Σάμο;. Μου λένε το χάσατε, έπρεπε να ήσασταν εδώ 20′ πριν” λέω μα είμαι 20′ πριν εδώ. Όχι, είναι και 43′ μου απαντούν, έχετε αργήσει 3′ ολόκληρα λεπτά Λέω κάνατε κάποια ανακοίνωση; Γιατί δεν άκουσα κάτι. Ήμουν στο αεροδρόμιο, απλά είχα μπει στην τουαλέτα» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ζέτα Μακρυπούλια.

Μάλιστα, από την Κυριακή 4/6 που έγινε γνωστή η είδηση το όνομα της ηθοποιού και της αεροπορικής εταιρείας βρίσκονται στα πρώτα trends του Twitter.

Οι χρήστες των social media τα έβαλαν με την Ζέτα Μακρυπούλια που αργοπόρησε και έχασε την πτήση της, υποστηρίζοντας τις αεροπορικές γραμμές.

Λίγες ώρες μετά ήρθε και η απάντηση από την αεροπορική εταιρία.