Η Σμαράγδα Καρύδη βρέθηκε καλεσμένη στον καναπέ της εκπομπής Studio 4 και μίλησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Όταν η συζήτηση στράφηκε στο παρελθόν και τις παλιές φωτογραφίες, η ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί ένα παράπονο που είχε από γνωστό περιοδικό στο οποίο ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος έχει διατελέσει διευθυντής.

«Ξέρετε τι μου ‘χουν κάνει στο Down Town; Μπορεί να ήταν και επί πρωθυπουργίας σου. Σε φωτογράφηση παράστασης γελάω και είχα ένα σπυρί στο στόμα… μου έκοψαν το στόμα. Δεν είχε στόμα, ήταν στραβό. Γινόταν τόσο ρετούς που είχατε τρελαθεί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν κατηγορώ εσένα. Είχαν ξεφύγει. Έχω μια φωτογραφία που η πατούσα μου είναι πρώτο πλάνο και είναι σαν χάρτινη, δεν έχει ούτε καμάρα ούτε τίποτα. Σαν να την έχεις κόψει» πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Για το εξώφυλλο δεν θέλω να το συζητήσω. Συγνώμη, τι να πω τώρα; Είναι ένα εξώφυλλο που είμαι πλάτη και κάτω απ’ τη μασχάλη μου έχει βγει ένα στήθος που δεν είναι δικό μου. Δεν υπάρχει. Καταρχάς δεν γίνεται να βγει το δικό μου, γιατί δεν έχω τέτοιο μέγεθος. Άσε με σε παρακαλώ… έπαθα τρέλα και έβριζα» εξομολογήθηκε η Σμαράγδα Καρύδη.

Όταν η ομάδα της εκπομπής πρόβαλε το επίμαχο εξώφυλλο στο videowall, η Σμαράγδα Καρύδη παρατήρησε: «Αυτό ήταν το εξώφυλλο αλλά κάτι έχετε κάνει τώρα. Κάποιος. Το ρετουράσατε ε; Θα το βρω εγώ».

Όπως ανέφεραν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, το συγκεκριμένο εξώφυλλο βρέθηκε στις εικόνες της Google και ήταν πράγματι προϊόν ρετούς. Για την αποκατάσταση της αλήθειας πρόβαλαν το πρωτότυπο εξώφυλλο, που ταιριάζει όντως στις περιγραφές της ηθοποιού.

«Είχε δίκιο η Σμαράγδα, έτσι έγιναν τα πράγματα» είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου. «Της ζητάμε συγγνώμη» πρόσθεσε από την πλευρά του ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.