Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ήταν η Σοφία Παυλίδου, η οποία μίλησε για τη συμμετοχή της στο Famagusta, τους γιους της, αλλά και την αντίδρασή τους για το περιστατικό με τον Μάνο Παπαγιάννη.

«Όταν πήρα τα σενάρια για το Famagusta, έκλαιγα. Όταν είδα ότι θα είμαι μαζί με τον Χρήστο Λούλη και θα παίρνουμε συνεντεύξεις, έκλαιγα. Καταλάβαινα ότι είναι κάτι πάρα πολύ ωραίο, που αφορά όλους τους Έλληνες και δεν το έχουμε πει. Αυτό είναι μία εθνική υπόθεση», είπε αρχικά η Σοφία Παυλίδου.

Στη συνέχεια η Σοφία Παυλίδου είπε στη συνέχεια: «Από το επόμενο επεισόδιο θα δούμε ότι ο Μάικλ βάζει την Κατερίνα στο περιθώριο, να είναι απόμακρος, να μην της δίνει σημασία. Έρχεται η κρίση στη σχέση. Η Κατερίνα παίρνει μία απόφαση να κάνει κάτι μέσα στην εσωτερική πάλη που έχει. Αισθάνεται πληγωμένη, ακολουθεί έναν άνθρωπο με τον οποίον είναι ερωτευμένη, εκείνος την κάνει πέρα και πληγώνεται. Είναι λίγο εκδικητικό αυτό που κάνει».

Όσον αφορά τους γιους της, η Σοφία Παυλίδου είπε: «Με παίρνουν μόνοι τους τηλέφωνο. Εγώ δεν θα τους ενοχλήσω, δεν είμαι από τις μαμάδες που παίρνουν κάθε μέρα τηλέφωνο. Με αναζητούν μόνοι τους, έχουν την ανάγκη να με πάρουν και νιώθω πολύ ωραία. Η δική μας γενιά είχε απ’ έξω τους γονείς, δεν ήταν τόσο κοντά μας. Δεν μας καταλάβαιναν».

Τέλος για την αντίδραση τους μετά το περιστατικό με τον Μάνο Παπαγιάννη, η Σοφία Παυλίδου ανέφερε: «Έχουμε άμεση συνεννόηση με τα παιδιά. Κι αυτά θύμωσαν στην αρχή, τους εξήγησα ότι η βία φέρνει βία, οπότε ακολουθούμε μία δικαστική οδό, η οποία και μας δικαίωσε κιόλας.

Είχε κάποιες δυσκολίες, γιατί ήταν στην εφηβεία τα παιδιά, άκουγαν, μάθαιναν, συνεχιζόταν η υπόθεση από την άλλη πλευρά… Αλλά έχουμε καλή συνεννόηση κι αυτό φαίνεται στις δυσκολίες. Γι’ αυτούς ήταν σοκ ότι πείραξαν τη μαμά τους».