Άγρια επίθεση δέχτηκε η Χριστίνα Παππά την ώρα που βρισκόταν σε πάρκινγκ έξω από φαρμακείο στη Γλυφάδα. Ένα βίντεο ντοκουμέντο, που είδε το φως της δημοσιότητας, δείχνει τη στιγμή που ένας άνδρας επιτίθεται στην ηθοποιό, τραβώντας τη και πιάνοντας τη από τον λαιμό.

Δείτε το βίντεο:

Τι συνέβη

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας βρισκόταν έξω από φαρμακείο στη Γλυφάδα, όταν δέχθηκε την επίθεση, όπως κατήγγειλε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Tο περιστατικό συνέβη την Τετάρτη, 26 Ιουνίου, όταν η Χριστίνα Παππά πήγε σε ένα φαρμακείο της Γλυφάδας, όπου ένας άνδρας μπήκε μέσα και άρχισε να φωνάζει και να βρίζει για ένα αυτοκίνητο στο χώρο του πάρκινγκ.

Η γνωστή επιχειρηματίας κατάλαβε ότι επρόκειτο για το δικό της όχημα, αλλά όταν ενημέρωσε τον άνδρα εκείνος της έκανε, αρχικά λεκτική επίθεση και στη συνέχεια σωματική.

«Έβριζε με χαρακτηρισμούς που δεν θέλω να πω. Κάποια στιγμή τρελάθηκα και του είπα “ρε αλήτη, θα πάρω την αστυνομία τηλέφωνο”. Όταν βγήκα από το φαρμακείο αυτός είχε κλείσει την πόρτα του οδηγού με το αυτοκίνητό του για να μην μπορώ να μπω, μπήκα από τη θέση του συνοδηγού και έκανα όπισθεν για να τον κλείσω να μην φύγει μέχρι να έρθει η αστυνομία», είπε αρχικά η Χριστίνα Παππά.

Η ηθοποιός βρέθηκε στο Α.Τ. Γλυφάδας για να καταθέσει μήνυση, ωστόσο όπως η ίδια ανέφερε στα stories της στο Instagram: «Το αν σε έχουν διώξει από τη δουλειά σου, με το να είσαι τόσο βίαιος και επιθετικός στα λόγια και στις πράξεις, αλλά και τόσο ερειστικός και κακός, το ένα φέρνει το άλλο. Κανείς μας δεν πρέπει να φοβάται.

Ο άνθρωπος αυτός είναι πατέρας, με ένα παιδί με κάποια προβλήματα, όπως είπε ο ίδιος στο αστυνομικό τμήμα, για να μην του κάνω μήνυση και τον κρατήσουν. Όσοι έχετε προβλήματα, αυτά τα γεγονότα πρέπει να σας κάνουν καλύτερους και όχι χειρότερους», κατέληξε.