Ο πρόεδρος της Ένωσης των Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γιώργος Καλλιακμάνης μιλώντας στο «Πρωινό», το πρωί της Τετάρτης ισχυρίστηκε πως η Super Κική μετά τη σύλληψή της, μίλησε άσχημα κατά των ανδρών της αστυνομίας, χαρακτηρίζοντάς τους, «μπάτσους των 600 ευρώ».

«Κατ’ αρχήν εγώ δεν είμαι δικαστής για να δικάσω. Διάβασα κάποια πράγματα, αντιλαμβάνομαι και δίνω πάντα άλλοθι στους ανθρώπους. Αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί κάποιοι από τα θέματα που είχαν με τον πατέρα τους ή με οποιονδήποτε άλλο να έχουν κάποια θέματα και μπράβο τους που τα αντιμετώπισαν, αν τα αντιμετώπισαν. Όμως, δεν είναι συμπεριφορά κάποιοι να πηγαίνουν στα κρατητήρια της Αστυνομίας και να βρίζουν τους αστυνομικούς και να τους λένε “μπάτσοι εσείς των 600 ευρώ”», είπε ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

Όταν μάλιστα ο Γιώργος Λιάγκας επέμεινε για το αν ειπώθηκε αυτό από τη Super Κική, ο πρόεδρος της Ένωσης των Αστυνομικών Υπαλλήλων απάντησε θετικά.

«Να δούμε ποιοι είναι οι celebrities, που βγαίνουν κι έχουν άποψη γιατί εγώ υποστεί από τη συγκεκριμένη κυρία…  Βγαίνει κάθε εβδομάδα σε μία εκπομπή για να βρίσει εμένα. Γιατί κάποιοι της δίνουν βήμα, όχι προφανώς επειδή έχει υπόσταση, αλλά επειδή θα πει κάτι εναντίον του Λιάγκα», είπε τότε εκνευρισμένος ο Γιώργος Λιάγκας.