Η Βάσω Λασκαράκη μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» απάντησε πρώτη φορά στη δήλωση που έκανε η Κατερίνα Γερονικολού σχετικά για έναν θεατρικό ρόλο στη συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη.

Να θυμίσουμε ότι η Κατερίνα Γερονικολού είχε αποκαλύψει πως βρέθηκε σε μια οντισιόν για μια παράσταση της Μιμής Ντενίση, έναν ρόλο που τελικά έκλεισε η Βάσω Λασκαράκη.

«Έχει πολλή πλάκα γιατί τότε ήμουν μαθήτρια του Βλαδίμηρου Κυριακίδη και της Έφης Μουρίκη και ανέβαζε το «Άνθος του κάκτου». Μου είπε ότι για αυτό το έργο υπήρχε ένας ρόλος που θα μου πήγαινε πάρα πολύ. Μου έδωσε το τηλέφωνο της Μιμής Ντενίση για να με δει ως οντισιόν. Με παρότρυνε να το κάνω αυτό, πήγα στο γραφείο της και μου είπε ότι δυστυχώς έχω κλείσει, αλλά ήθελα να σε γνωρίσω. Εν τω μεταξύ για αυτόν τον ρόλο είχε κλείσει η Βάσω Λασκαράκη. Όταν έφυγε η Βάσω Λασκαράκη, με πήρε τηλέφωνο η Μιμή και μου είπε έλα να πάρεις τον ρόλο που σου υποσχέθηκα», είχε αποκαλύψει η Κατερίνα Γερονικολού.

Η Βάσω Λασκαράκη μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» τόνισε πως μετά την αποχώρησή της τον ρόλο πήρε τελικά η Αθηνά Οικονομάκου και όχι η Κατερίνα Γερονικολού.

«Ήταν η πρώτη μου δουλειά στο θέατρο στην Αθήνα, σεζόν 2009-2010. Μετά από μένα τον ρόλο πήρε η… Αθηνά Οικονομάκου. Εκεί γνωρίστηκα εγώ με την Αθηνά, τα υπόλοιπα δεν τα γνωρίζω. Μόνο αυτό έχω να δηλώσω. Μου έδωσε τον ρόλο η Μιμή Ντενίση το 2009 και μετά αντικατάσταση έκανε η Αθηνά Οικονομάκου», απάντησε η Βάσω Λασκαράκη.