Η Βίκυ Καγιά που θα είναι η παρουσιάστρια του φετινού Madwalk, το βράδυ της Δευτέρας 23/10 έδωσε το παρών στο Kicko-Off Party που διοργανώθηκε λίγες ημέρες πριν τη μεγάλη γιορτή μόδας.

H μεγαλύτερη γιορτή της μόδας και της μουσικής έρχεται τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023, για 13η χρονιά. Το Madwalk αποτελεί το πιο λαμπερό show της χώρας που συνδυάζει τα δύο βασικά μέσα έκφρασης, τη μουσική και τη μόδα, σε ένα δημιουργικό fashion event. Και η Βίκυ Καγιά δε θα μπορούσε να λείπει από ένα τέτοιο event.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Kaya (@vickykaya_)

Η Βίκυ Καγιά μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» κι αναφέρθηκε σε αυτή την περίοδο που απέχει από την τηλεόραση, τόνισε πως δεν έχει παρακολουθήσει το Shopping Star, ενώ απάντησε και για το μπλοκ στη Ζενεβιέβ Μαζαρί.

«Είναι μεγάλη μου τιμή να παρουσιάσω τα Madwalk. Δεν σκέφτομαι την τηλεοπτική μου επιστροφή, ούτε ένα εξάμηνο δεν έχει περάσει. Στέλνω αγάπη και καλή επιτυχία σε όλους, ακόμα κι αν με έχουν πικράνει. Δεν γίνεται να αρέσω σε όλους και να με συμπαθούν. Δεν με πληγώνουν αυτά που λένε για μένα. Δεν έχω παρακολουθήσει το Shopping Star, είναι ένας κύκλος που έκλεισε. Δεν νομίζω ότι θα έκανα ξανά πρωινό», είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

Η Βίκυ Καγιά είπε στη συνέχεια: «Είναι πολύ δύσκολο να είσαι μητέρα, αλλά και πολύ μαγικό. Συνειδητά έδωσα τώρα όλο το χρόνο στην οικογένειά μου. Είχα αφήσει τον εαυτό μου πίσω. Υπήρχαν μόνο η δουλειά και τα παιδιά, εγώ δεν υπήρχα πουθενά».

Στις κοινές δηλώσεις που έκανε η Βίκυ Καγιά σε όλους τους ρεπόρτερ, απάντησε και για το μπλοκ στη Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Αυτό έχει συμβεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια, είναι πολύ παλιά νέα αυτά. Κάνω unfollow ανθρώπους που δεν έχουμε σχέση και μιλάνε άσχημα για μένα».