Η Βρισηίδα Ανδριώτου του «My style rocks» έπιασε τα γκέμια και σε ρόλο… καροτσέρισσας οδήγησε άμαξα με άλογο στο μαγευτικό Ναύπλιο. Μην φανταστείτε, βέβαια, ότι η πρώην παίκτρια του reality μόδας του Σκάι άλλαξε δουλειά στα καλά καθούμενα και μετακόμισε στην πόλη της Πελοποννήσου προκειμένου να πηγαίνει βόλτες τους τουρίστες. 

Ο λόγος που η Βρισηίδα δοκίμασε αυτή την εμπειρία ήταν το video clip του τραγουδιστή Χρήστου Παυλάκη, στο οποίο συμμετέχει ως γκεστ, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με τη γοητεία και το ωραίο στιλ της. Το κομμάτι που οπτικοποιήθηκε έχει τίτλο «Δηλώνω solo», κυκλοφορεί από τη Heaven και πρόκειται για μια δυναμική λαϊκή ρούμπα σε μουσική του Chris Mazz και στίχους των Jackpot. Τα γυρίσματα του clip  έγιναν στο Ναύπλιο υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Τάκη Θωμαΐδη.

Σε μία από τις σκηνές, μάλιστα, ο Χρήστος κάθεται αναπαυτικά μέσα σε μια άμαξα, την οποία οδηγεί το πρώην κορίτσι του «My style rocks»!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω video clip λειτούργησε ως αφορμή για να γνωριστεί η Βρισηίδα Ανδριώτου με τον σύντροφό της, γνωστό μάνατζερ καλλιτεχνών και παραγωγό Δημήτρη Δαλάκο. Όπως δήλωσε η ίδια στην «Espresso» πριν από λίγο καιρό, ήταν εκείνος που της πρότεινε να πάρει μέρος σ’ αυτό και στα γυρίσματα ήρθαν πιο κοντά, με αποτέλεσμα να δέσει και το… γλυκό του έρωτά τους.